AGC ziyaret turundaydı

AGC Başkanı Dim ve yönetim kurulu, Alanya'da görev yapacak olan Doğu İlçelerden Sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Haşim Çakmaklı ve Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı’ya 'Hayırlı olsun' ziyaretlerinde bulundu. Dim "Başsavcı Emre, polis ve jandarma teşkilatımız Alanya'yı suçlular için cehenneme çevirdiler" dedi

AGC ziyaret turundaydı
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Mehmet Ali Dim ile AGC yönetim kurulu üyeleri, Alanya Emniyet Müdürü iken Doğu İlçelerden Sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Haşim Çakmaklı ve Alanya Emniyet Müdür Yardımcısı iken Alanya Emniyet Müdürü olarak atanan Alper Avcı’ya 'Hayırlı olsun' ziyaretlerinde bulundu. 
Dim ve AGC yönetimi, önce Saray Polis Merkezi'ndeki makamında Doğu İlçelerden Sorumlu Antalya Emniyet Müdür Yardımcısı Haşim Çakmaklı'yı ziyaret etti. Ardından Dim, Çakmaklı ve AGC yönetimi Esma Abla Yöresel Ev Yemekleri Restoran’da öğle yemeği yediler. Yemeğin ardından Dim ve AGC yönetimi, yeni Alanya Emniyet Müdürü Alper Avcı'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

'ALANYA'YI İYİ TANIYAN BİR MÜDÜR'
Dim, ziyaretlerin sonunda yaptığı değerlendirmede,Alanya’yı çok iyi tanıyan Çakmaklı'nın yeni görevini Alanya'dan yürütecek oluşu ve yeni emniyet müdürü Avcı’nın da Alanya'yı çok iyi bilen bir isim olmasından dolayı şehirde asayişin berkemal olacağından hiçbir şüpheleri olmadığını vurguladı. Dim "Bugün Alanya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak Alanyamızda emniyet teşkilatında yapılan değişikliğe istinaden yeni emniyet müdürü olarak görevlendirilen Alper Avcı müdürümüzü ziyaret ettik. Alper Avcı müdürümüz Alanya’da uzun yıllardan beri görev yapan, Alanya’yı çok iyi tanıyan bir isim. Gerçekten iyi bir polis olarak kendisini tanıyoruz, seviyoruz. Alanyalılar da onu benimsemiş durumda. Onun müdür olarak atanması bizi gerçekten mutlu etti. Hayırlı olsun demek için gittik ve kendisine her konuda işbirliği, dayanışma ve destek sözü verdik. 
‘ÇAKMAKLI ALANYA BÜYÜKŞEHİR EMNİYET MÜDÜRÜ’

Ayrıca bildiğiniz gibi Türkiye’de emniyet teşkilatında bir ilk olan yeni bir uygulama Alanya’da başladı. Yani ilklerin şehri Alanyamız yine bir ilke sahne oldu. Emniyet teşkilatında 1 değil, 3 ilçeye bakan bir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alanya’da konuşlandırıldı. Yani biz hep hayalini kuruyoruz. Alanya 'Büyükşehir ili' olmalı diyoruz. Ve işte Büyükşehir ilinin Emniyet Müdürü. Haşim Çakmaklı, Alanya Emniyet Müdürü olarak görev yaparken il emniyet müdür yardımcısı olarak atandı. Ama ona ‘Siz Alanya’da kalacaksınız. Alanya'nın yanısıra Manavgat ve Gazipaşa ilçelerinden de sorumlu İl Emniyet Müdürü olarak görev yapacaksınız’ dediler. Ben ona espriyle karışık 'Alanya Büyükşehir Emniyet Müdürü' diyorum. Kendisine hayırlı olsun ziyaretine gittik. Başarılar diledik. Aynı şekilde ona da yine işbirliği, dayanışma ve destek sözümüzü verdik. İnşallah Alanya’mız huzur şehri olarak kalmaya devam edecek. Özellikle son yıllarda Alanyamız infazlarla, cinayetlerle, bir takım kötü olaylarla anılmıyor artık. Bu huzurun en büyük sağlayıcıları da hem polis teşkilatımızın başarılı çalışmaları, hem de göreve başladığı günden bu yana yaptığı çalışmalarla Başsavcımız Sayın Yasin Emre. Operasyonlarla, soruşturmalarla adeta suçlulara bir anlamda 'Alanya’da bulunmayın, Alanya’yı terk edin' gibi bir yaklaşım gösteriyor. Hem başsavcımız, hem emniyet teşkilatımız, hem de jandarma teşkilatımız artık Alanya'yı suçlular için bir cennet değil cehenneme dönüştürmüş durumdalar. Bu da Alanya’ya huzur getiriyor. Huzur ve asayişin olduğu yere de herkes geliyor. Bakın turizm sektöründe ne güzel bir canlılık var. Alanya’nın bence en güzel süsü de turistlerimiz, misafirlerimiz. Onlar olmadan Alanya’nın bir anlamı yok. Bu bakımdan da onların olması içinde huzurun ve asayişin mutlak surette burada olması gerekiyor. Bu bakımdan biz tekrar hem polisimize, hem jandarmamıza, hem de adalet teşkilatımıza başarılar diliyoruz. Çalışmalarında Allah yardımcıları olsun diyoruz" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2018, 17:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83