Akkaya isyan etti

Alanya Şoförler Odası Başkanı Ali Akkaya taksi krizi ile ilgili isyan etti.

Akkaya isyan etti
İşte Ali Akkaya'nın iddialara yanıt verdiği o yazısı:

Mahmutlar Taksiye, şehir merkezinden taksi aktarma ile ilgili kamuoyunu son günlerde meşgul eden konu ile ilgili odamızın ve şahsımın net görüşünü ifade ettim.

Yasal olarak da ”Antalya Büyükşehir Belediyesi Taksi Yönetmeliği Madde 9” da; “Antalya Büyükşehir Belediyesi sınırları içersinde yolcu taşımacılığı yapmak üzere, bu yönetmelikte belirlenen koşullara uymak kaydıyla, ticari plakalı taksilere durak yeri verilmesine, durakta çalışacak araç sayılarının arttırılması veya eksiltilmesine, Taksi Durağı / Bekleme yerlerinin kaldırılmasına, birleştirilmesine, yerinin değiştirilmesine, ilgili Meslek Odasının (yani Alanya Şoförler Odasının) yazılı öneri ve talepleri ile birlikte UKOME Genel Kurulu yetkilidir” denilmektedir.

İlgili meslek Odası olarak görüşümüz nettir. “Beldede faaliyet gösteren taksicilerimiz, taksi yetmezliği veya eksikliği hissettiklerinde merkezden taksi alarak Beldelerine taşımaları ve şehir merkezindeki taksi sayısının azaltılmasıdır.”

Kamuoyumum ve Taksici Esnaflarımızın bilgilenmesi açısından; acaba Beldelerden herhangi birisinde taksi eksikliği hissedildi ve o Beldeye taksi alınması gerekli bu eksikliği nasıl giderecekler ve o beldeye nasıl taksi aktaracaklar?


Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 12:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83