Alanya Belediyesi komşulara da hizmet ediyor

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, tüm mahallelerde çok yönlü hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Belediye ekipleri, Merkezden kısal ve yaylalara uzanan çok geniş bir coğrafyada altyapıdan, yol açmaya, asfalttan yol betonlama ve kaldırım çalışmalarına kadar çok yönlü bir çalışma yürütüyor.

Alanya Belediyesi komşulara da hizmet ediyor
 
Alanya Belediyesi ilçe sınırları içerisinde çalışmalarını sürdürürken komşu ilçelerden gelen hizmet taleplerini de geri çevirmiyor. Bu kapsamda Köprülü Başyayla’dan sonra Değirmendere Mahallesi ile Samsa Mevkiinden Gündoğmuş İçesinin Çamlı alan bölgesine 2 kilometrelik yeni bir yol açıldı. Değirmendere Muhtarı Kasım Günay, “  Mahallemiz Samsa bölgesini Gündoğmuş’un çamlı alan bölgesine bağlayacak olan 2 kilometrelik yeni yol Başkanımız Adem Murat Yücel’in talimatı ile açılmıştır. Kendisine Mahallem ve şahsım adına teşekkür ediyorum” dedi.

ASMACA’DA ENGENLLİ VATANDAŞIN YOLU BETONLANDI

Öte yandan Alanya Belediyesi ekipleri tüm bölgelerde çalışmalarına devam ediyor. Vatandaşların ve mahalle muhtarlarının talepleri ile teknik ekiplerin keşifleri doğrultusunda yürütülen çalışmalar kapsamında, Asmaca Mahallesinde yaşayan ve engelli olan Emine Sezer isimli yaşlı kadınında evinin yolu betonla kaplanarak kolay bir ulaşıma kavuşturuldu.

 DOĞU VE BATI MAHALLELERİ İLE MERKEZDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Alanya Belediyesi, Avsallar’dan Demirtaş’a kadar olan bölgede çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Mahmutlar’da altyapı, Sapaderede yol düzenleme, Avsallar ve Uzunöz Mahallesinde sathi kaplama Kargıcakt’a sıcak asfalt, Payallar’da menfez çalışmaları devam ediyor.

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2018, 14:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83