Alanya'da şok! Batan çıkamadı

Akşam saatlerinde bastıran şiddetli yağmur Alanya'da su baskınlarına neden oldu. Telekom kavşağında üst geçide giren sürücüler çıkamadı. Aracı alt geçitte sular altında kalan bir sürücünün aracını alt geçitte bırakıp canını kurtarma çabası objektiflere böyle yansıdı.

Dün akşam saatlerinde Alanya'da başlayan yağmur saatler ilerledikçe arttı. Saat 20.00 sıralarında ise yağmur, rüzgarla birlikte en şiddetli haline ulaştı. Alanya'da bir çok dükkan sular altında kaldı, bir çok dükkanın tabelası yıkıldı. Bazı ağaçların da rüzgarın etkisiyle yıkıldığı öğrenildi. 

En çok zarar ise Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Alanya Telekom Kavaşağı'na yapılan battı çıktıdaydı. Battı çıktı yağmurun yağması ile sular altında kaldı. Adeta göle dönen battı çıktıya giren iki araç su içinde kaldı. Aracından inen vatandaşlar yüzerek zor kurtuldular. Araçlar çekici yardımı ile çıkarılırken, şans eseri herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

Geçtiğimiz hafta sonu yağan kısa süreli yağmurda da sular altında kalan battı çıktıya vatandaşlar isyan etmişti. Yetkililer sorunun çözüldüğünü ileri sürmüştü ama ilk yağmurda battı çıktının yeniden sular altında kalması akılları karıştırdı. 

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2017, 22:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83