Alanya'da tepki toplayan düğünle ilgili kaymakamdan açıklama

Alanya'da tepki toplayan düğünle ilgili kaymakamdan açıklama
Alanya'da önceki gün gerçekleşen ve pandemi kurallarına uymayarak kamuoyunun tepkisine neden olan düğün organizasyonu ile ilgili Alanya Kaymakamı Fatih Ürkmezer bir açıklama yaptı. Ürkmezer, ''Gerekli yaptırımlar uygulanacak'' dedi.

Olayın kendisinin izinde olduğu bir dönemde gerçekleştiğini ve görüntüleri sosyal medyadan izlediğini belirten Kaymakam Ürkmezer, "Bu konu herkes gibi beni de üzmüştür dedi.

Pandemi kurallarına uymayan ve sosyal medyada gündem olan düğün organizasyonu ile ilgili Kaymakam Fatih Ürkmezer' ''Değerli Alanyalılar, izinde olduğum son birkaç gün içerisinde sosyal medya vasıtasıyla öğrendiğim düğün görüntüleri herkes gibi beni de üzmüştür. İlçemizde pandemiye karşı cefakarca çalışan başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere hepimizce verilen mücadeleye zarar verici tarzda ve kamu hassasiyetini göz ardı eden bu organizasyon ile ilgili rapor ve formların hazırlanması talimatını ilgili görevlilerimize ilettim. Pandemi ile mücadelemiz Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu önerileri rehberliğinde İçişleri Bakanlığı genelgeleri, Antalya Valiliği ve Kaymakamlığımız Hıfzıssıhha Kurullarının kararlarına göre yürütülmekte ve buna aykırı davranan kişi-kurum ve kuruluş kim olursa olsun bu genelge ve kararlarda belirtilen yaptırımlar bugüne kadar uygulanmıştır. Bahsi geçen organizasyon ile ilgili olarak da gerekli yaptırımlar uygulanacak olup bundan sonra da genelge ve kararların uygulanmasına hassasiyetle devam edilecektir. Bu vesile ile pandemi ile ilgili mücadelede hassasiyet göstererek destek veren medya kuruluşları ile vatandaşlarımıza da teşekkür ederim'' ifadelerini kullandı. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2020, 22:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83