Alanya'dan Uysal'a tebrik yağdı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Mevlüt Uysal'a memleketi Alanya'dan tebrik yağdı.

Alanya'dan Uysal'a tebrik yağdı
Dün yapılan oylama ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı AlanyaMevlüt Uysal oldu. Mevlüt Uysal'ın bu önemli göreve gelmesi Alanya'da büyük bir coşkuyla karşılandı. Alanya'da bir çok isim Mevlüt Uysal'a tebrik mesajları gönderdi. İşte o mesajlardan bazıları:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen değerli hemşehrimiz Mevlüt Uysal'ı tebrik ediyorum. 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel: Kadim dostum, hemşehrim Mevlüt Uysal'a İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinde başarılar dilerim. Allah yar ve yardımcısı olsun.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu: Alanya evladı ile gurur duydu. Başakşehir'in başarılı Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Tebrikler, başarılar dilerim. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney: Allah utandırmasın. Hayırlı olsun, Mevlüt Uysal Başkanım.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bizleri grurlandıran Alanya'mızın evladı Sayın Mevlüt Uysal'ı tebrik eder, başarılarının  devamını dilerim.

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2017, 10:06

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83