Alanya Kent Konseyi çevre için toplandı

Alanya Kent Konseyi Çevre Sağlığı, Doğayı Koruma ve Hayvan Hakları Çalışma Grubu toplantısı Yerel Gündem 21 Evi’nde gerçekleştirdi.

Alanya Kent Konseyi çevre için toplandı

Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’ın da eşlik ettiği toplantı Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Mevlüt Kodal başkanlığında gerçekleşti. Gündem 21 Evi’nde gerçekleşen toplantıya Tarım ve Orman İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, Alanya-Gazipaşa Sulama Birliği Başkanı Gökhan Rıfat, Antalya Veteriner Odası Temsilcisi Kenan Ersoy, ALÇED Başkanı Şerefnur Kayhan, Alanya Orman İşletme Müdürlüğü Temsilcisi Mehmet Uysal, Alanya Ziraat Odası Temsilcisi Hüseyin Sevimler katılım sağladı.

banner111

Toplantıda çevre sorunları, sokak hayvanları ve çevre düzenlemeleri ile ilgili konular ele alındı. İleriki günler için ağaç dikim ve temizlik etkinliği yapılması planlandı. Sokak hayvanlarının kısırlaştırılması gerektiğine vurgu yapıldı. Ayrıca parklarda ki hayvan besleme noktalarının sık ve düzenli bir şekilde temizlenmesi gerektiği belirtildi. Yeni sokak ve caddelere narenciye fidanlarının dikilmesinin uygun olacağı görüşüldü.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2019, 18:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83