Alanya Kent Konseyi hem gönülleri hem de çocukları ısıtacak

Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi olağan toplantısını saat 11:00’de gerçekleştirdi. Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’ında katıldığı toplantıda Kadın Meclisi Başkanı Deniz Özdemir Yönetim Kurulu Üyeleri Dilek Canpolat, Sema Kiracıoğlu, Sema Yörütür, Perihan Tığlı ve Kent Konseyi gönüllüleri Sarıgül Özkaya ve Miray Mert yer aldı.

Alanya Kent Konseyi hem gönülleri hem de çocukları ısıtacak
Toplantıda pandemi sürecinde kadınların yaşadığı sorunlara ilişkin değerlendirmede bulunan meclis üyeleri kısıtlamaların kalkması sonrası yapılacak proje ve çalışmalara ilişkinde fikir alışverişinde bulundu. Coronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık bir yıldır sosyal hayattan uzak olan kadınların sosyal ve psikolojik olarak sıkıntılı bir süreç yaşadıklarını kaydeden meclis üyeleri kadınların sosyal yaşama katılması konusunda yapılabilecek çalışmalara ilişkinde düşüncelerini ifade etti. 
Alanya Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri ve Kent Konseyi gönüllüleri tarafından kendi imkanlarıyla örülen bere, atkı, şal, yelek gibi el işi ürünlerde kırsal mahallelerde ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırmak üzere hazırlandı. Kadınların el emeği ürünleri önümüzdeki günlerde Alanya Kent Konseyi tarafından ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılacak. 
Alanya Kent Konseyi çalışma ve meclis grupları ile gönüllülerinin Pandemi sürecinde de boş durmadığını kaydeden Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan herkesin elinden geldiği ölçüde katkı koymaya devam ettiğini ifade etti. El emeği ürünler için kadın meclisi üyeleri ve katkı sağlayan gönüllülere teşekkür eden Özcan “Kadınlarımızın kendi imkanlarıyla ürettikleri el eleği bere, atkı, şal ve yelekleri kırsal mahallerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştıracağız, içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreçte küçükte olsa onlara destek olmak istiyoruz” dedi















Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2021, 16:46

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83