Alanya'nın yeni düğün salonu hizmete girdi

Alanya Belediyesi tarafından Kestel Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kır Lokantası ve Düğün Salonu hizmete açıldı. Modern mimarisi ve iç dekarasyonu ile vatandaşların büyük beğenisini kazanan düğün salonunda 2017 ilk aylarında 67 organizasyon gerçekleştirildi.

Alanya'nın yeni düğün salonu hizmete girdi
Kafeterya, açık alan bölümleri ve bin kişilik çok amaçlı salonu ile göz dolduran düğün salonu bölge halkının düğün, toplantı ve farklı organizasyonlarına ev sahipliği yapıyor.

Engelli vatandaşların kullanımına uygun olan kır lokantası ve düğün salonu Kestel Mahallesi ve çevre mahallelerin sosyal alan ihtiyacını karşılayan çok amaçlı kompleks olarak projelendirildi. Modern mimarisi ve iç dekarasyonu  ile vatandaşların büyük beğenisini kazanan düğün salonunda 2017 ilk aylarında 67 organizasyon gerçekleştirildi.


Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ‘’Çok yönlü olarak kullanılması yönünde inşa ettiğimiz düğün salonuna halkımızın ilgisi gerçekten çok yoğun. Sadece Kestel Mahallesi değil çevre mahallelerin de sosyal alan ihtiyacını büyük ölçüde karşılıyor. Sadece Nisan ayı içinde 23 düğün yapılacak. Halkımıza bir kez daha hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2017, 09:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83