Alanya'ya çağrı: Bu aileye yardım edin!

Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi'nde yaşayan bir anne ve iki çocuğuna sürekli destek veren mahalle halkı kapı ve pencerelerin yapımı için Alanyalı hayırseverlerden yardım istedi.

Alanya'ya çağrı: Bu aileye yardım edin!
Alanya'nın Çıplaklı Mahallesi'nde bir anne iki çocuğu ile birlikte bir evde zor şartlar altında yaşıyor. Mahalle halkının sahiplendiği aileye Çıplaklı Mahallesi'nde yaşayanlar yiyecek, giyecek ve para yardımı yaparak aileyi ayakta tutmaya çalışıyor. Ev sahibi de aileye yardım ederek evinde bedava oturabileceklerini söyledi ve kira almamaya karar verdi. 

Ancak ailenin yaşadığı evin kapı ve pencereleri kullanılmaz hale geldi. Yaklaşan kış mevsimi öncesi vatandaşlar kapı ve pencelerin yaptırılmasını istediler. Bunun için Alanyalı bir yardımsever aranıyor.

Alanyaspor taraftar grubu Şimşekler Lideri Fatih Aslan yardım için sosyal medya aracılığıyla çağrı yaptı. Aslan, "Biz bu ailenin yok olmaması için mahallecek elimizden geleni yapıyoruz. Duyarlı arkadaşlarda bu konuda yardımcı olursa çok makbüle geçer. Gerek olursa gider görürüz." dedi.

Yardım için: 0535 470 60 88 numaralı telefondan Aslan'a ulaşılabilir.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2017, 11:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83