Alanyalılara Ankara'da büyük indirim

Anadolu Jet Satış Pazarlama Müdürü Demokan Murat Öktem, Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği (ATİD) Başkanı Birol Akman ve Başkan Yardımcısı Ali Cenk Yorulmaz’la birlikte, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret ederek, protokol imzaladı.

Alanyalılara Ankara'da büyük indirim
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, ATİD Başkanı ile bir protokol imzaladı. Başkan Yücel, protokole göre Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan Anadolu Jet’le Ankara’daki termal otellere gidecek misafirlerin 3 gece ödeyip 5 gece konaklayacağını, merkezde kalacakların ise 2 gece konaklayıp 1 gece ödeyeceğini belirtti. Belediye Başkanı Yücel, ayrıca havalimanı transferlerini de ATİD’in ücretsiz yapacağını vurguladı. Belediye Başkanı Yücel, Alanya Belediyesi ve ATİD arasında imzalana protokolün hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Protokol imza törenine Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili de katıldı. Sili, Ankaralıların da Alanya’ya gelebilecekleri bir paket hazırlığı içinde olduklarını ifade etti.
Bilindiği gibi Anadolu Jet, 1 Aralık 2017’den itibaren Gazipaşa Alanya Havalimanı’ndan 06.20’de Ankara’ya, 23.40’ta da Ankara’dan Gazipaşa Alanya Havalimanı’na uçuş başlattı.

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2017, 11:17

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83