Alaşkan'dan silahlı saldırı açıklaması

Dün gece Summer Garden'da silahlı saldırıya uğrayan Bayram Alaşkan, Alanya Adres'e özel açıklamalarda bulundu.

Alaşkan'dan silahlı saldırı açıklaması
Dün gece sabaha karşı yaşanan olayda Alper K. isimli şahıs Bayram Alaşkan'a ateş açmış olayda 2'si yabancı 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Olayla ilgili söylentilerin ardı arkası kesilmezken, silahlı saldırıya uğrayan Alaşkan, Alanya Adres'e özel açıklamalarda bulundu. Alaşkan olayı şu şekilde anlattı:

"19 Ağustos Cumartesi günü saat 03.00 sıralarında Alanya Merkezde bulunan işyerimi kapattıktan sonra Alanya Konaklı Mahallesi'nde faaliyet gösteren Summer Garden isimli gece kulübüne saat 03.30'da arkadaşlarımla eğlenmek için gittik. Gece kulübünün içinde işletmesini yaptığım By Clup Highfit Spor Salonuma ateş eden Alper K. isimli şahsı gördüm ve Summer Garden isimli işletmenin müdürü olan Erhan Bey'e bu şahsın burdan çıkarılmasını herhangi bir sorun yaşanılmamasını rica ettim. Erhan Bey durumu anlayışla karşılayarak Alper K. isimli şahsın mekandan çıkarılmasını sağladı. 

Saat 04:45 sıralarında arkadaşımla dışarı çıktım. Dışarıda, kapıda bu şahsın beni beklediğini gördüm. Bana hitaben bir şeyler söyledi, gürültüden anlamadığım için yanına yaklaştım. O esnada saldıracağımı düşünerek bana vurmaya kalkıştı. yanımda bulunanlar ve güvenlikler olaya müdahale etmek isterken Alper K. silahla ateş etmeye başladı ve çevrede bulunanlar yaralandı. Ben olaydan sonra hemen saat 04:47'de jandarma ihbar hattını aradım ve saat 04.50'de 112'yi arayarak ambulans istedim. Bunlar telefon kayıtlarımda da mevcuttur."

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2017, 11:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Levent
Levent - 7 yıl Önce

bayram alaşkan kendin yazmış kendin oynamışsın o clubüde yanına almışsın. çok güzel kumpas kurmuşsunuz alpere.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83