ALKOD sofrasında Alanya gündemini konuştular

Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği(ALKOD)'nin kahvaltısında Alanya gündemini değerlendirdiler

ALKOD sofrasında Alanya gündemini konuştular

Alanya Çevre Koruma ve Dayanışma Derneği (ALKOD) Başkanı Ömer Göker tarafından bir kahvaltı programı düzenledi. Programa Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve iş adamları katıldı. Kahvaltıda konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre "Tarihin yaşatılması son derece büyük bir önem arz etmektedir. Bu tarihi ve değerlerimizi yaşatan başta sayın başkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Tarihini bilen milletler gelecekte de başarılı ve güzel işlere imza atarlar. Alanya'nın ticaret, spor, ekonomi camiasından önemli ve değerli insanlarla bir aradayız. Böyle büyük bir ilçede bu tip güzel faaliyetlerle birlikte olmak son derece değerli. Ben hepinizi kutluyorum ve teşekkür ediyorum" dedi.

'ALANYA GÜNDEMİNİ DEĞERLENDİRİYORUZ'

Kahvaltı programını düzenleyen ALKOD Başkanı Ömer Göker ise "ALKOD olarak düzenlemiş olduğumuz geleneksel kahvaltılarımıza bir yenisini daha ekledik. Değerli başsavcımız, yeni emniyet müdürümüz, çok değerli kurum amirlerimiz, ilçe başkanımız ve Alanya'mızın güzide iş adamları aramızda Alanya gündemini değerlendiriyoruz. Herkese teker teker teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

'ALANYA'NIN ASAYİŞİNİ SAĞLAMAK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM'

İlçe Emniyet Müdürü Alper Avcı da,  "Sayın başsavcımızın himayesinde Alanya'nın asayişini sağlamak için çalışmaya devam ediyoruz. Bir araya geldiğimiz bu güzel etkinlikte bir kez daha söylemek istiyorum ki, Alanya'da yaşanan motosiklet terörüyle mücadelemizde ALKOD'dan da destek bekliyorum. Kahvaltı etkinliği için de emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2018, 17:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83