ALKÜ iki proje ile finale kaldı

Türkiye’nin her yıl sağlık ödüllerinin belirlendiği Sağlıkta Dijital Dönüşümün Öncüsü Lider Hekim Platformu’nda ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi iki proje ile finale kaldı.

ALKÜ iki proje ile finale kaldı
Doktorclub Awards 2018 jüri oylamaları sonucu Yılın Kamu Hastaneleri ve Sağlık Kurumları Ödülleri - Yılın Yenilikçi Uygulaması kategorisinde başvuran ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanes'nin iki projessi finale kaldı.
ALKÜ Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin, ”Sağlığınız için size bir SMS kadar yakınız.” ve ”Umuda Yürüyoruz.” projeleri ile katıldığı yarışmada; jüri oylamaları ve değerlendirmeler sonucunda, toplam 141 geçerli başvuru arasından her kategoride en çok puanı alan üçer aday finalist olurken, başvuru sayısı 10 ve üzerinde olan kategorilerde ise beşer aday finalist olarak belirlendi. Her kategoride kazananları belirlemek üzere Doktorclub'ın 15.000'den fazla hekim üyesinin oylamaları Doktorclub platformunda online olarak (https://www.doktorclub.com) 11 Kasım 2018 gece yarısına kadar devam edecek. Kazananlar 30 Kasım 2018'de yapılacak ödül töreninde açıklanacak.
Başhekim Prof.Dr. Bülent Adil Taşbaş, finale kalan projeler için proje ekibine teşekkürlerini ileterek başarılar diledi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2018, 09:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83