ANTALYA’YA BEŞ YILDIZLI BİR ÖDÜL

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, “Çiçek Açan Şehirler” yarışmasında, Antalya’nın “Beş Çiçekli Altın Şehir” ödülünü kazanmasının tüm Antalya halkını mutlu ettiğini söyledi.

ANTALYA’YA BEŞ YILDIZLI BİR ÖDÜL
Kanada’nın Kamloops kentinde düzenlenen ve çok önemli ülkelerin kıyasıya yarıştığı “Çiçek Açan Şehirler” yarışmasında Antalya’nın “Beş Çiçekli Altın Şehir” ödülünü kazanmasının ardından bir açıklama yapan AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sevimçok, “Çiçek Açan Şehirler” yarışmasında, Antalya’nın “Beş Çiçekli Altın Şehir” ödülünü kazanmasının tüm Antalya halkı başta olmak üzere kendilerini de çok mutlu ettiğini ve bu gururu yaşattıkları içinde bu başarıda emeği geçen herkesi tebrik ettiklerini belirterek bu ödülün sahibinin yöneticisinden, vatandaşına ve esnafına kadar tüm Antalya halkının olduğunu söyledi. Sevimçok, “Böylesine önemli ve güzel bir ödülün Antalya’mıza verilmesinden dolayı bu şehirde yaşayan herkes gibi bizlerde büyük bir gurur ve sevinç içerisindeyiz. Belediyeciliğin Oscar’ı olarak da nitelendirilen bu ödül, Antalya Valiliğimizin himayesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü Kaleiçi, Hıdırlık Sokak projesiyle bizlere kazandırılmıştır. Türkiye’den ilk kez bir şehrin katıldığı ve uluslar arası düzeyde olan “Çiçek Açan Şehirler” yarışmasında “Beş Çiçek Altın Şehir” ödülünü Antalya’mıza kazandırmak için emek veren herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Bir turizm kenti olması sebebiyle Antalya’nın bu ödülü kazanması oldukça önemliydi. Bu başarı, bu işe gönül koyan herkesindir. Bu beş yıldızlı ödülün bir parçası olarak ellerinden gelen gayreti gösteren Kaleiçi esnafını ve orada yaşayanları da ayrıca tebrik ediyorum. Bu anlamlı ödül Antalya’ya ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 10:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83