Bacak sözünü tuttu, Mahmutlar ve Kargıcak havuzda

Bacak, Mahmutlar ve Karıgıcak Mahalleleri ulaşım hattının Alanya halk otobüsleri hattıyla birleşeceğini açıkladı

Bacak sözünü tuttu, Mahmutlar ve Kargıcak havuzda
 Mahmutlar toplu ulaşım aracının Metro Kavşağı'nda ışık ihlali yaparak bir turisti ağır yaralaması üzerine harekete geçen Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, verdiği sözü tuttu.
Alanya'da büyük üzüntü yaratan kazanın hemen ardından Mahmutlar Kooperatifi ile görüşen ve üç gün süre veren Doğan Bacak, üç günlük süre dolmadan Mahmutlar ve Kargıcak halkının kanayan yarası olan ulaşım sorununa son noktayı koydu.

BUGÜN TÜREL İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bugün Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, İl Koordinatörü Fatih Kabadayı ile birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile görüşerek Mahmutlar'ın ulaşım sorununu masaya yatırdı.
Türel'in konunun çözümü konusunda ne gerekiyorsa yapacaklarını belirttiğini söyleyen Bacak, her geçen gün eziyete dönüşen bölgenin ulaşım sorunun çözümünde sona gelindiğini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yapılan görüşme sonucunda Mahmutlar ve Kargıcak Mahalleleri'nin ulaşımının Alanya Halk Otobüsleri hattıyla birleşeceği sözü verdi.
Türel, konuyla ilgili çalışma yapmak için Pazartesi günü Saat 18.00'de Alanya'da olacak.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2018, 18:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83