Bacak'tan flaş 3 gün süre uyarısı

Norveçli turistin ağır yaralandığı kaza, Doğan Bacak'ı harekete geçirdi

Bacak'tan flaş 3 gün süre uyarısı
 Dün öğle saatlerinde Mahmutlar otobüsünün çarparak ağır yaraladığı 62 yaşındaki Norveçli turistin durumu ciddiyetini koruyor.
"Kendi bindikleri dalı klesiyorlar" diyerek sert tepki gösteren Alanya Minibüs çüler Odası Başkanı Doğan Bacak, dolmuşçu esnafına 3 gün süre verdi,klerini açıkladı.
Bacak kazaya ilişkin yaptığı açıklamada şunları şöyledi:
"Dün Mahmutlar otobüsünün kaza yaptığı Metro kavşağındaydım. Kazada ya da esnafın bana ihtiyacı olan her yerde ben esnafımın yanında olurum. Bilen, iyi bilir. Ancak yıllardır üzüldüğüm bir şey var. Gece yarılarına kadar duraklarda esnafımı bekliyorum. Sürekli olarak bir mücadele içerisindeyim. Kendileri de biliyor. Kazalar olabilir elbette lakin böylesi talihsiz kazalara özellikle de ışık ihlallerine aşırı derecede kızıyorum. Senin taşıdığın cana kastın mı var? Yolcunun gözünün içine baka baka kırmızı ışıkta geçmenin bir anlamı yok. Mahmutlar Kooperatif Başkanı ile görüştük. İstişarelerimiz devam ediyor. Bugün salı. 3 gün içerisinde istişarelerimizin sonucunda alternatif bir yol bulacağız. Kurallar koyacağız. Ve uyan uyacak, uymaz iseler kendi bindikleri dalı keserler. Toplantılarımızda almış olduğumuz kararları Mahmutlar’daki halk otobüsü sürücülerine sunacağız. Eğer bir daha bu alternatifin dışına, koyduğumuz kuralların dışına çıkılır ise bindikleri dalı kesmiş olacaklar ve bu konuda da benim çok katı kurallarım vardır. Hiç kimseye acımam. Yiğidi öldürür hakkını da veririm. Lakin herkes adam gibi çalışacak. Cumaya kadar süreleri var, cuma gününden sonra görüşeceğiz” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2018, 19:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83