Başkan Adayı Gökçe'den esnafa mesaj var

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Harun Gökçe sosyal medyada bir mesaj yayınladı.

Başkan Adayı Gökçe'den esnafa mesaj var
Seçim yarışında yaşananlardan bahseden Gökçe’nin mesajı şöyle:

Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı olarak bir yola çıktık ve iyi bir yönetim oluşturmak için ince eleyip sık dokuduk.

Bu süreçte önceden düşündüğümüz ve görüştüğümüz arkadaşlarımızın düşünceleri uymadığı için ya da başka sebeplerden dolayı yönetime almadık. Tıpkı Diğer Adayların da yaptığı gibi en güçlü gördüğümüz rakibimiz Murat bey bu süreçte özel sebeplerden dolayı yarıştan çekildi. Kendisi aday iken de daha sonra da Sürekli görüştüğümüz sevdiğim bir kardeşim.

Aynı yarışta mücadele ettiğin bir rakibin çekilmesi siyasetten bizi bir adım öne çıkarması sebebi ile sevindirdi. Buda gayet doğal insani bir durum ve yönetimindeki arkadaşlar değişik yönetimlerde yerlerini aldılar ve mücadelelerini buralarda sürdürecekler.

Boşta kalarak herhangi bir yönetimde yer almayan arkadaşlar dışarıdan destek vermeye devam edecekler. Tabi ki kimseyi kırmadan üzmeden. Bu aşamada bazı kardeşlerim bizi kastederek Murat ÇETİNKAYA’nın çekilmesinin suçlusu bizmişiz gibi bu iş size yaradı en çok siz sevindiniz gibi suçlayıcı ifadeler yöneltip bir yerlere gelmeye çalıştıklarını üzülerek takip etmekteyiz.

Böyle ucuz siyasetle bir yere varılmaz. Biz, esnafa ne faydamız dokunur neler yapılabilir, esnafın esnaf odasına üye olması esnafa ne veriyor, esnaf odasından hiç faydalanabiliyor mu bunun peşindeyiz. Önce Allah sonra esnaf bu yolda hizmet etmeyi nasip ederse tüm esnaf kardeşlerimde şahit olacaklar ki o günkü yapacağımız hizmetlerimiz bu günkü çalışma ve projelerimizin hayata geçişidir. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum. Sevgiyle kalın.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, 10:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83