"Başkan Yücel adı gibi Alanya'yı yüceltiyor"

“Dünyanın neresinden olursa olsun huzur arayan herkesin ilk tercihinden birisi de Alanya olmuştur” diyen Bahçeli şöyle konuştu:

"Başkan Yücel adı gibi Alanya'yı yüceltiyor"
“Çok şükür ecdadımızın gittiği her yere götürdüğü adalet ve kucaklaşma ruhu bu şehrimizde de vücut bulmuştur. Alanya’nın muazzam kültürel dokusu ve turizm merkezi olmasının yanı sıra elbette sorunları da vardır. Ne yazık ki mevcut durumda arzu ettiği turizm çıtasının gerisindedir. Özellikle geride bıraktığımız yıl bazı oteller, turizm sezonunun henüz orta yerinde kapılarını kapatmak durumunda kalmıştır. Kayba uğrayan sadece işletme sahipleri olmamış, evine ekmeğini götüren turizm çalışanları da zor günler geçirmiştir. Hepinizin malumudur ki Rus uçağının düşmesinden sonra bu sorun daha da belirgin hale gelmiştir. Son zamanlarda bazı Avrupa ülkeleriyle yaşanan kimi sorunlar da ortadadır. Unutmayınız ki bizler özellikle turizmdeki dar boğazı yakinen takip ediyor, yaşanan sorunlar karşısında çözüm yolları üretmekten geri durmuyoruz. Bu kapsamda Rus uçağının düşürülmesinin ardından Antalya bölgesinin turizmle ilgili yaşadığı sıkıntıyı Milliyetçi Hareket Partisi görevlendirdiği bir heyet vasıtasıyla doğrudan yerinde tespit etmiştir. İşte bu tespitler en yalın ve açık haliyle MHP'nin oluşturduğu raporda yerini almıştı. Akabinde turizmle ilgili yaşanan sıkıntıların aşılmasına yönelik önerilerimizi de bu rapora ekleyerek, çalışmalarımızı iktidarın ve kamuoyunun dikkatine sunmuştuk. İnancım odur ki Allah'ın izniyle bu yıl geride kalan yıldan daha bereketli olacak, turizmle alakalı mevcut sorunlar aşılacaktır. Böylelikle Alanya’nın zengin dokusu tekrar canlanacak, turizm cenneti olan şehrimiz yeniden hak ettiği seviyelere yükselecektir.”

“Alanyalı çiftçilerin meselelerini dikkatle takip ediyorum” 

Alanya’nın karşısına çıkan sorunlara boyun eğmeden, teslim olmadan gelişmesine devam ettiğini dile getiren Devlet Bahçeli, “Sizlere de yakışan budur. Diğer yandan içerisinde bulunduğumuz yılda Alanya'nın bazı doğal afetler yaşadığını ve bundan da çiftçilerimizin etkilendiğini biliyorum. Bir turizm merkezi olmasının yanında tarımsal açıdan da ülkemize son derece önemli katkıları olan Alanyalı çiftçi kardeşlerimin meselelerini dikkatle takip ettiğimizin bilinmesini istiyorum. Biz milletimizin sorunlarını daima kendi sorunlarımız olarak kabul ediyoruz. Geceleri vatandaşlarımız başını yastığa huzur içerisinde koyabiliyorsa bizim için o gün huzurla tamamlanmış demektir. Bu itibarla Alanya’mızı hak ettiği yere taşımak için dur durak bilmeden azimle çalışan Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’i, açılışı yapılıp temeli atılacak olan 216 projede emeği bulunan her bir kardeşimi, aziz dava arkadaşlarımı ve belediye personelini kutluyorum. Belediye Başkanımızı soyadına yakışır bir şekilde Alanya’yı daima yüceltmek için gösterdiği özverili çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Alanya’nın il olma isteği

Bahçeli, sahnede olduğu esnada karşısında bir dövizde Alanya’nın il olması yönündeki yazıyı görünce, “Böyle bir mütevazi, olgun, anlayışlı bir talebin cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini uygulamaya geçtiğimiz gününde Cumhurbaşkanımızın buna cevap verip, Alanya’yı il yapmasını sizler gibi bizler de istiyoruz” dedi. 

Yücel: “Partimin onur ve şerefiyle hizmet etmeye devam edeceğim”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise, Türkiye’nin Cumhuriyet tarihinin en sıkıntılı ve zor bir döneminden geçtiğini belirterek, “15 Temmuz darbe girişimi milletimizin, partimizin, liderimizin gösterdiği dik duruş, üstün feragat ve vatan sevgisi ve yüce Türk milletinin cesaretiyle darbe girişimi püskürtülmüştür. 15 Temmuz başta olmak üzere vatanı için canını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah bu günleri bir kez daha yaşatmasın” dedi.
Alanya’da partisi tarafından görev verilmesinin ardından Allah rızası ve milleti için özveriyle çalıştığını dile getiren Yücel, “Partimin onur ve şerefiyle hizmet etmeye devam edeceğim. Bugün burada göreve geldiğimiz günden bu yana Alanya’ya kazandırdığımız yatırım açışını ve temel atmasını hep birlikte yapacağız. Alanya üretken belediyecilikle altın çağını yaşıyor. Alanya hakettiği hizmetleri alıyor. Bu yatırımları hiç kredi kullanmadan öz kaynaklarımızla yaptık. Halkımıza Alanya’da yaşamanın bedelini değil, ayrıcalığını yaşatıyoruz. Bugün büyük yatırımları hayata geçiriyoruz. Alanya’nın 30 yılık özlem duyduğu teleferik hayata geçiyor. Park, hayvan bakım merkezi, bitki üretim tesisi, prestij caddeleri, kalker maden ocağını, güneş enerjili santrali ve diğer hizmetlerimizi halkımızın hizmetine sunuyoruz. Alanya Belediyesi artık cami, okul, kreş yaptıran belediye haline geldi” diye konuştu.

“Belediyenin kapısını herkese açtık”

“Ben yaptım oldu düşüncesi içeren bir yönetim anlayışımız olmadı” diyen Yücel, “Çözüm üreten, adaletli, hoşgörülü, güler yüzlü, adamı olanın değil hak edenin şeffaf yönetim anlayışını uyguladık. Kırsal merkez gözetmeden her yere eşit şekilde hizmet götürüyoruz. Belediyenin kapsını herkese açtık. Tüm siyasilerle uyum içinde çalıştık. Tüm siyasi partilerimizin meclis üyelerine destekleri için teşekkür ediyorum. Alanya turizmde yaşadığı sıkıntıya rağmen geleceğe umutla yürümektedir. Alanya yıllardır hasretle beklediği gibi il olursa hakettiği değeri de görecektir” dedi. 
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Bahçeli'ye fotoğrafının yer aldığı su kapağı ile Alanyaspor atkısı takdim etti. Yapılan duanın ardından tesislerin açılışı yapıldı ve temeli atıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 19:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83