Başkan Yücel kermesteydi

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu İdaresi ve Okul Aile Birliği Başkanlığının okul yararına organize ettiği kermese yoğun ilgi gösterildi.

Başkan Yücel kermesteydi



Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanlığı, okul yararına bir kermes düzenledi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermeste öğrenciler ve veliler evde yaptığı yiyecekleri sattı. Renkli görüntülerin kaydedildiği etkinlikte öğrenciler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.

banner111

Alanya Belediye Başkanı ve Adayı Adem Murat Yücel, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Cumhur İttifakı'nın belediye meclis üyesi adayları kermes alanını ziyaret ederek, öğrenciler ve velilerle sohbet etti. Öğrenciler Başkan Yücel'e yoğun ilgi gösterirken, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Ayrıca  Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Gaye Coşkun da kermes alanını ziyaret ederek, kermese katkıda bulundular. Okul Müdürü Ahmet Ünalan ve Okul Aile Birliği Başkanı Serdar Sönmez kermese katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

 

 

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2019, 17:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83