Böcek'ten ekonomik durum raporu

Böcek'ten ekonomik durum raporu
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyenin Nisan ayında gelirlerinin ve hazine payının azaldığını, tasarrufa gitmelerine rağmen giderlerinin arttığını açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, belediyenin Nisan ayında gelirlerinin ve hazine payının önemli ölçüde azaldığını ve korona virüs salgını nedeniyle giderlerin ise önlemler dışında tasarrufa gidilmesine rağmen artış gösterdiğini söyledi.

Antalya’nın hiçbir konuda geride kalmaması için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirten Böcek, “Nisan ayında gelirlerimiz %55 yani 62 milyon lira azalmıştır. Giderlerimiz ise korona virüs önlemleri dışında kalan zorunlu olmayan harcamalarımızda tasarruf etmemize rağmen %10 yani yaklaşık 54 milyon lira artmıştır. Hazine payımız ise %52 oranında azalmıştır.
Tüm bu olumsuzlara karşın yatırımlarımıza, projelerimize, ihtiyacı olan hemşehrilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Antalyamızın hiçbir konuda geride kalmaması için var gücümüzle çalışacağız” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2020, 09:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83