Böcek: "Yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir, resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir"

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaltı Sahili İşletme İhalesini iptaline Antalya 2’inci İdare Mahkemesince yürütme durdurma kararı verilmesiyle ilgili olarak, "Yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir, resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir duyumlarımız vardır.

Böcek: "Yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir, resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir"
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaltı Sahili İşletme İhalesini iptaline Antalya 2'inci İdare Mahkemesince yürütme durdurma kararı verilmesiyle ilgili olarak, "Yürütmeyi durdurma nihai bir karar değildir, resmi olarak belediyemize yazı girmemiştir duyumlarımız vardır. Belediyemizden bilgi ve belgeler henüz mahkemeye sunulmamıştır, cevabımızın sonucunda alınacak kararda yüce Türk adaletine güvenimiz tamdır" dedi.

Başkan Böcek, Konyaaltı Sahili İşletme İhalesi iptaliyle ilgili, Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonunda basın toplantısı düzenledi.Çok sayıda gazetecinin katılım gösterdiği toplantıda Böcek, ilk olarak Van'daki çığ felaketi ve uçak kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diledi. Yaptıkları incelemeler hakkında bilgiler veren Böcek, “Sayıştay 2018 denetim sonuç raporu, İçişleri Bakanlığı özel teftiş raporu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Milli Emlak Daire Başkanlığı tespitleri, Büyükşehir Belediyesi iç denetim birimi ve ilgili daire başkanlıkları raporlarına dayanarak 20 Ocak 2020'de ranta dur dedik. 2 defa 129 milyon bedelle yap-işlet-devret modeliyle ihaleye çıkılan ve daha sonra belediye tarafından 254 milyon liraya tamamlanan Konyaaltı Sahil Projesi elde edilen kira geliri bırakın yapılan 254 milyon yatırımı karşılamayı, işletme giderinin bile altında kalarak 2 yılda 15 milyon 19 bin lira zarara yol açmıştır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2020, 15:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83