Büyükşehirden 'ulaşım şikayet hattı'

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu ulaşımda vatandaşların mağduriyet yaşanmaması için “Ulaşım Şikayet Hattı” kuruldu.

Büyükşehirden 'ulaşım şikayet hattı'

 “Durakta durmayarak yolcu alınmaması, güzergah ve çalışma saatlerine uyulmaması, elektronik ücret toplama sistemine uygun çalışılmaması” konuları için özel oluşturulan şikayet hattına, tüm vatandaşların şikayetlerini anında iletebilecekleri bildirildi. (0242) 606 07 07 No’lu İletişim ve İzleme Merkezi aynı zamanda ulaşım konusundaki her türlü talep, öneri için de hizmet verecek.

banner111
Antalya'da 01 Şubat 2017 tarihi itibariyle toplu ulaşım hizmet kalitesinin arttırılması, yolculuk sürelerinin kısaltılması, gelir adaletsizliğinin ortadan kaldırılması, esnaf arasındaki çekişmenin sonlandırılması amacıyla toplu ulaşımın 12 metrelik, alçak tabanlı, engelliler için uygun otobüslerle yapılması için çalışmalarının tamamlanmıştı. Proje kapsamında esnaf için havuz sistemi oluşturulmuş, ortak havuzdan eşit gelir elde edilmesi sağlanmıştı.

Toplu taşıma hizmet kalitesini ve ulaşım konforunu arttırmak adına yapılan çalışma sürecinde istenmeyen davranışlar sergileyerek vatandaşların mağduriyetine neden olan taşımacılara müdahale edileceği, cezai işlem uygulanacağı kaydedildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada 0(242) 606 0 777 “Ulaşım Şikayet Hattı”na iletilen şikayetlerde, toplu taşım esnafına 5 (Beş) günden başlamak üzere seferden men cezası verileceği,yine tüm bu gelişmeler ve yürütülen çalışmalar çerçevesinde denetim faaliyetlerinin arttırılarak, mevcut denetim ekiplerinin yanı sıra, gelen şikayetleri denetlemek üzere Sivil Denetim Ekipleri oluşturulduğu bildirildi.



Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 11:58

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83