Çalışanlara iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

Alanya Belediyesi, çalışanlarına olası iş kazaları karşısında önlem almalarını sağlamak amacıyla iş sağlığı ve güvenliği semineri verdi.

Çalışanlara iş sağlığı ve güvenliği eğitimi

 Alanya Belediyesi, çalışanlarına iş sağlığı ve güvenliği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla eğitim semineri başlattı. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı çalışan personellere yönelik yapılan eğitim semineri Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

banner111
Alanya Belediyesi İşyeri Hekimi ile İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanları tarafından verilen eğitimde, çalışma ortamında var olan risk etmenlerinin işçilere, işyerine ve çevresine verebileceği zararların önlenmesi konusu üzerinde duruldu. Mesleki risklerin önlenmesi, çalışanların sağlığının ve güvenliğinin korunması için risk ve kaza faktörünün ortadan kaldırılması ve çalışma ortamındaki sağlık ve güvenlik şartlarının iyileştirilmesi için yapılan çalışmalar anlatıldı. İşyeri hekimi Sultan Özgen, işyeri temizliği, kişisel temizlik, meslek hastalıkları, ilkyardım gibi konularda çalışanlara bilgiler verdi. Alanya Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Gani Şahin “İş Sağlığı ve Güvenliği konusu yasal zorunluluktan öte insani bir meseledir. Onun için, iş kazası olduktan sonra değil, kaza olasılıklarını ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz.” dedi.





Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 09:49

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83