Cumhur İttifakı Alanya'dan kırsal çıkarması

Saburlar Mahalle halkıyla bir araya gelen Başkan Yücel, “Bölgemizi de hizmetlerimizi de vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda şekillendiriyoruz” dedi.

Cumhur İttifakı Alanya'dan kırsal çıkarması

Cumhur İttifakı’nın Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ederken, son olarak Alanya’nın en uzak mahallelerinden olan Saburlar Mahallesi’ne giderek bölge sakinlerinin sorularını yanıtladı, istek ve önerilerini dinledi. Başkan Yücel’e ziyaretleri esnasında Cumhur İttifakı’nın üyeleri Adalet ve Kalkınma Partisi’nin  (Ak Parti) temsilcileri ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. “Saburlar Mahallesi’ne ne zaman gelsem her seferinde artan bir teveccühle karşılaşıyorum” diyen Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel’e ilgi bu kez de büyük oldu.


banner111

‘GÜÇLÜ ALANYA GÜÇLÜ TÜRKİYE’

Programın açışlında konuşan MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, “5 yılda Alanyamızın 102 mahallesine de önemli hizmetler yapıldı. Hem Cumhurbaşkanımızın hem de Genel Başkanımızın elini kaldırarak yeniden ‘adayımız’ dediği Adem Murat Yücel bu hizmetlerin devam etmesi için yeniden karşınıza çıktı. Cumhur İttifakı ile Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Menderes Türel ile yola devam edeceğiz. İnşallah sizlerin destekleriyle bu yolculuğumuzu da zaferle taçlandıracağız. Büyükşehir ve Alanya Belediyemizin senkronize çalışmasıyla birlikte Alanya’da ve Antalya’da daha güzel işlere imza atacağız. Büyük ve güçlü Türkiye hayalimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

BAŞKAN YÜCEL: “HEYECAN VE AZMİMİZİ KAYBETMEDİK”

Alanya Belediye Başkan Adayı Adem Murat Yücel de, “Her şeyden önce, Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun selamını sizlere iletmek istiyorum, ‘Bugün benim mahallemde olacakmışsın’ dedi sizlere selamlarını iletti. Bu vesileyle sizlerin arasında olmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Sizlerin gözündeki ışık bana çalışmak için daha da büyük bir azim veriyor. Buraya geldiğiniz, bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyorum. 5 yıl önce de sizlerin karşısına geldiğimde aynı heyecanı taşıyordum. Heyecanımızdan, çalışma azmimizden hiçbir şey kaybetmeden yine karşınıza geldim. Alnım açık, başım dik olarak. İnanın, çok çalıştık ve başardığımıza inanıyoruz. Sizi daha yüksek yaşam standartlarına ulaştırmak için tüm gücümüzü seferber ettik” diye konuştu.

‘YOLU CAMİYİ YAPTIK SIRA GÖNLÜNÜZÜ YAPMAKTA’

Konuşması alkışlardan dolayı sık sık kesilen Başkan Yücel, şu sözlerle konuşmasını tamamladı: “Alanya’yı merkezden en ucra mahallesine kadar bir vizyonla, hizmet aşkıyla yönetiyoruz. Çok güçlü ve çalışkan bir ekiple yine karşınızdayız. Bugüne kadar halkımızın karşısına hiçbir zaman vaatlerle çıkmadık. Her zaman taahhütlerle çıktık. Biz bugün buraya da ‘Biz şunu yaptık, bunu ettik’ demeye gelmedik. Yol yapılır, cami yapılır, park yapılır biz esasen sizin gönlünüzü yapmaya geldik. Şimdi Cumhur İttifakı ile Antalya Büyükşehir’de Menderes Türel ile bir birliktelik yakaladık. Burada bana, Antalya’da Menderes beye göstereceğiniz teveccühle Alanya’yı, Antalya’yı ihya etmek istiyoruz. 5 yıl önce buraya geldiğimizde kendimizi tanıtıyorduk, şimdi projelerimizi tanıtıyoruz. Hatamız illaki olmuştur. Biz eleştirilmekten, tenkit edilmekten mutluluk duyan bir yönetimiz. Bölgesel sorunları yerinde dinleyip çözüm üretmek istiyoruz. İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın. Bölgemizi sizin taleplerinize göre şekillendiriyoruz.” Programın ardından vatandaşların fotoğraf talebini de geri çevirmeyen Başkan Yücel, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2019, 16:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83