Demirtaş Kültür Merkezi’nin temeli atılıyor

Alanya Belediyesi, Demirtaş Mahallesi’nde 4 Milyon 321 Bin TL’ye ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

Demirtaş Kültür Merkezi’nin temeli atılıyor

 Alanya Belediyesi, Alanya merkez ve mahallelerde yatırım ve hizmetlerini sürdürüyor. Toslak ve Kestel Mahalleleri’ne düğün salonu kazandıran Alanya Belediyesi Demirtaş Mahallesi’nde ihale edilen Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun temelini atıyor.

banner111
Demirtaş’a Bin kişilik düğün salonu
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Demirtaş Mahallesi 1032 ada 2 parselde bulunan 2525 metrekare alana çok amaçlı da kullanılabilecek proje hazırlattı. Bina projesine göre aynı anda bin kişiye hizmet verebilecek şekilde planlanan Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nu engelli bireyler de rahatlıkla kullanabilecek.

4 Milyon 321 Bin Tl’lik yatırım
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 4 milyon 321 bin + Kdv bedelle ihale edilen Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu’nun yer tesliminin yapıldığını ve 2017 yılının Haziran ayında tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunmayı hedeflediklerini söyledi.

Çok amaçlı kullanılabilecek
Kapalı otoparkı da bulunan Demirtaş Kültür Merkezi ve Düğün Salonu içinde düğün salonu, nikah salonu, gelin damat odası, mutfak ve tuvaletler yer alıyor. Ayrıca kültür merkezi gibi kullanılabilecek binada toplantı, kongre, seminer gibi çeşitli sosyal aktiviteler de yapılabilecek.

23 Mahalleye hizmet edecek
Yücel, “Mahalle gezilerinde vatandaşlarımız bizden nişan, düğün gibi geleneksel değerlerimizi yaşatabilecekleri mekanlar istiyor. Demirtaş’la birlikte 22 mahallenin yararlanabileceği bu düğün salonunda, ayrıca toplantı salonu ve kültürel alanlarda bulunuyor. Kültür Merkezi ve Düğün Salonu binasının temelini 28 Ekim Cuma günü saat 15.00’da dualarla atacağız. Tüm halkımızın katılımını bekler, şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ekim 2016, 17:38

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83