Dimçayı yolu yenilenen yüzü ile bayramda hizmete giriyor

Alanya Belediyesi belirlenen program çerçevesinde tüm alanlarda çalışmalarını sürdürüyor. Dimçayı yolunu bayram öncesi hizmete sunmayı planlayan Alanya Belediyesi çalışmalarını bölgede yoğunlaştırdı. Kemer Köprü ile Müminler Okulu arasında sıcak asfalt çalışmasını tamamlayan ekipler, piknik alanları istikametinde genişletilen bölümde asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Dimçayı yolu yenilenen yüzü ile bayramda hizmete giriyor
MAHMUTLAR CEBECİ CADDESİNDE ASFALT DEVAM EDİYOR

GENİŞLETİLEN BÖLÜMLERDE ELEKTRİK DİREKLERİ YENİ YERLERİNE ALINDI

Dimçayı yolunda çok yönlü bir çalışma yürüten Alanya Belediyesi, genişletme ve istinat duvarı çalışmasının ardından yolda kalan elektrik direklerini de yol kenarlarına alarak enerji hatlarını yeniledi.

Dimçayı yolu ve Mahmutlar Cebeci Caddesinde asfalt çalışmaları devam ediyor. 

DOĞU YAYLA YOLLARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Alanya Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler ise yayla yollarını ulaşıma açmak için çalışmalarına devam ediyor. Ekipler çalışmalarını, Özvadı, İmamlı, Dalkılıçlı, Eşekkırıldı ve Deliahmetli yaylasında sürdürüyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, bayram süresince yayalarına gitmek isteyen vatandaşlar için yaklaşık bir aydan buyana çok ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirterek, yayla yollarının büyük bölümünün ulaşıma açıldığını söyledi.


Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2019, 11:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83