Doğan Bacak'tan kritik uyarı!

Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak okul önlerinde 'C' plakası dışında öğrenci taşımacılığı yapanların anında bildirilmesini istedi.

Doğan Bacak'tan kritik uyarı!
Alanya Minibüsçüler Odası Başkanı Doğan Bacak öğrencilere, velilere ve öğretmenlere çok kritik uyarıda bulundu. İstanbul'da geçtiğimiz günlerde okul önlerinde bir çok vaka yaşanması, Alanya'da da velilerin okul önlerine istemedikleri kişiler gördüklerini iddia etmleri üzerine harekete geçti.

Doğan Bacak Alanya Adres'e yaptığı açıklamada Okul önelerinde 'C' plakası dışında servis görmek istemediklerini belirtti. 'C' plakası olmayan hiç bir minibüs veya aracın öğrenci taşımacılığı yapamayacağını belirten Bacak, "Topyekün bir taarruza geçiyoruz. Artık okul önlerinde kafasına göre herkes olmayacak. Eğer halkımız 'C' plakası dışında öğrenci taşımacılığı yapan görürse, anında fotoğrafını çeksin ve Whatsap'tan 0532 734 07 22 nolu benim telefonuma göndersin. Anında olaya müdahale edeceğiz ve öğrencilerimizin güvenliği içn tüm önlemleri hep birlikte alacağız" dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2017, 13:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83