Eymen bebeği kaybettik

Aytemiz Alanyaspor kulübünün de kampanya başlatarak yardımda bulunduğu Eymen Bebek hayata gözlerini yumdu.

Eymen bebeği kaybettik

Adapazarı'nda yaşayan Metin ve Neziha Çapkın çiftinin Spinal Musküler Atrofi hastası çocukları Eymen'in tedavisi için gerekli ilaçların alınması için 561 bin doların gerekmesi nedeniyle Sakarya Valiliği Mart ayında yardım kampanyası düzenledi. Eymen'in tedavisi için gerekli ilaçların alınması amacıyla düzenlenen kampanyaya spor kulüplerinden işletmelere kadar birçok kişi ilgi gösterdi. İlaçların alınması için kampanya devam ederken, ilaçların alınması için gerekli para için yaklaşık 300 bin liranın eksik olduğu öğrenildi.

banner111
AYTEMİZ ALANYASPOR DESTEK OLMUŞTU

Aytemiz Alanyaspor'un Süper Lig'de sahasında Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada elde edilen tüm bilet geliri olan 67 bin 588 TL Eymen Çapkın'ın ailesine gönderilmişti. Taraftarların kendi arasında para bile topladığı Eymen Bebek için tüm Alanya adeta seferber olmuştu.
 
YAŞAMINI YİTİRDİ

Sakarya Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde solunum cihazına bağlı yaşayan Eymen bugün yaşamını yitirdi. Eymen'in ölümü büyük üzüntü yarattı. Neziha Çapkın hastanenin bahçesinde oğlunun elbisesini koklayıp ağlarken, baba Metin Çapkın ise yere oturarak ağladı. Metin ve Neziha Çapkın'ı yakınları ve hastane çalışanları teskin etmeye çalıştı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2017, 16:32

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83