FEYZİYEV'DEN ÇARPICI TÜRKİYE TESPİTİ

AGC heyetinin Bakü'de ziyaret ettiği Turancı yazar ve milletvekili Cavanşir Feyziyev "Türkiye dış politikasında dindaşlara verilen önem soydaşlara verilse Türk dünyasının gücü sorunları çözer" dedi

FEYZİYEV'DEN ÇARPICI TÜRKİYE TESPİTİ

 Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) heyeti, kardeş cemiyeti olan Azerbaycan Parlamento Jurnalistleri Birliği'nin davetiyle gittiği Bakü'de ziyaretlerini sürdürüyor. 

banner111
Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Vekili ve AGC Başkanı Mehmet Ali Dim, AGC yönetim kurulu üyeleri Mehmet Ali Gürses, Mehmet Çelik ve üye Aykut Sipahioğlu'ndan oluşan AGC heyeti, dün de Azerbaycan Parlamento Jurnalistleri Birliği Başkanı Elşad Eyvazlı ve Azerbaycanlı gazetecilerle birlikte temaslarını sürdürdüler. 
AGC heyetinin ilk durağı Uluslararası Avrasya Basın Vakfı oldu. Ziyarette Vakıf Başkanı Umut Mirzayev, AGC heyetine çalışmaları hakkında bilgi verdi. Heyetin ikinci durağı ise Türk Milliyetçisi, Turancı Yazar ve Azerbaycan Milletvekili Cavanşir Feyziyev'in ofisi oldu. Feyziyev, muhteşem Azerbaycan manzarasına hakim ofisinde AGC heyetinin sorularını yanıtladı. Feyziyev'in çarpıcı değerlendirmelerinden birisi "Türkiye dış politikasında dindaşlara verilen önem soydaşlara verilse Türk dünyasının gücü sorunları çözer" şeklinde oldu. 
AGC heyeti son olarak Azerbaycan Matbuat Şurası Başkanı ve Azerbaycan Milletvekili Eflatun Amaşov'u ziyaret etti. Ziyarette Türk-Azeri medyası konuşuldu. 

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2016, 17:39

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83