Kızılay Alanya'dan örnek çalışma

Kızılay Alanya'dan örnek çalışma
Türk Kızılayı Alanya Şubesinin başlatmış olduğu “Sağlıkçılara Alkış Yetmez” kampanyası son hızıyla devam ederken, Alanyalı hayırsever vatandaşlar da Kızılay’ı yalnız bırakmıyor.
T.C. Sağlık Bakanı Fahterttin Koca’nın “Saat: 21:00’da Sağlık Çalışanlarımızı Alkışlıyoruz” kampanyasına karşılık, “Sağlık Çalışanlarına Alkış Yetmez” diyerek bakan Koca tarafından başlatılan kampanyayı başka bir boyuta taşıyan Türk Kızılayı Alanya Şubesi, sağlık personeline her akşam yemek ikramında bulunuyor. Kızılay Alanya Şubesinin başlattığı kampanyaya Alanyalılardan destek sürmeye devam ediyor. Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Selman Arıkan, sağlık personeline bir akşam yemeğini Şehit Coşkun Nazilli adına Kızılay aracılığı ile bağışladı.

Alanya halkı Türk Kızılayı Alanya Şubesi ile birlikte sağlık çalışanlarına destek verilmesi, tüm Türkiye’de şubeleri bulunan, ülkenin en eski yardım kuruluşu Kızılay’ın diğer şubelerine de örnek teşkil etmesi gerektiğini akıllara getiriyor. Türk Kızılay'ı Alanya Şube Başkanı Mehmet Dikici başlatmış oldukları kampanya hakkında bilgiler verdi. 

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2020, 21:50

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83