Mahmutlar'a uluslararası mahalle meclisi

Mahmutlar'a uluslararası mahalle meclisi
Alanya Kent Konseyi Mahmutlar mahalle Meclisi oluşturuldu. Alanya’nın en büyük mahallesi olması nedeniyle Mahmutlar’dan başlatılan çalışma önümüzdeki günlerde Alanya Merkez ve batı mahallelerinde devam edecek.
Alanya Belediyesi Mahmutlar Düğün Salonu’nda Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Mahmutlar Mahalle Muhtarı Ahmet Top Meclis çalışmasına Mahmutlardan başlanılması nedeniyle Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan’a teşekkür etti. Özcan ise açılışta yaptığı konuşmada katılımcılara mahalle meclislerinin nasıl çalışması gerektiğine ilişkin bilgilendirme yaptı. Saat 11:00’de yapılan toplantıya Mahmutlar halkı yoğun ilgi gösterdi. Çok sayıda yerleşik Yabancının da ilgi gösterdiği toplantıda gönüllülerden oluşan mahalle meclisi belirlendi. Doğal üyelerin de yar alacağı mahalle meclislerinde, mahallelerde yaşanan sorunlara ilişkin çözüm önerilerinin oluşturulması sağlanacak.

Alanya’nın en büyük mahallesi olması nedeniyle çalışmaya Mahmutlar’dan başladıklarını belirten Alanya Kent Konseyi Başkanınız Nurhan Özcan halkın gösterdiği ilgiye teşekkür etti. Bölgede yaşayan çok sayıda yerleşik yabancının da gönüllü olarak çalışmaya katılması ve mahalle meclisinde aktif görev almasının önemli olduğunu kaydeden Özcan “Biz vatandaşlardan mahallelerine sahip çıkmalarını ve yaşanan sorunların çözümüne katkı vermelerini istiyoruz bugün burada güzel bir toplantı oldu uluslararası bir meclis oluştu katılan ve mahallesine sahip çıkan Mahmutlarlılar’a teşekkür ediyorum çalışmalarımız Alanya merkez ve batı mahallelerimizde devam edecek Çalışmamıza destek olan Mahmutlar Mahalle Muhtarımız Ahmet Top, Alanya Belediye Başkanınız Adem Murat Yücel ve siyasi parti temsilcilerine teşekkür ediyorum ” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ağustos 2020, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83