Mehmet Şahin'den zafer konuşması

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimlerinde 24 meslek komitesinden 19 kazanan mevcut başkan Mehmet Şahin tekrar başkan oldu.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) seçimleri bugün saat 09.00'da Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda başladı. Mevcut başkan Mehmet Şahin kırmızı diğer aday Mustafa Tuna ise mavi listeyle seçime girdi. ALTSO'da oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle sona erdi ve salon içindeki görevliler haricinde herkes dışarı çıkarıldı. İlçe Seçim Kurulu görevlileri ile Şahin ve Tuna'nın belirlediği isimler, oy sayımına nezaret etti. 24 meslek komitesinin bulunduğu ALTSO'da seçimlerinde Şahin,19 komiteyi kazanırken Tuna ise 5 komite kazabildi. Seçimi mevcut ALTSO Başkanı Mehmet Şahin kazandı. Sonuçların ardın toplanan kalabalık Şahin’i omuzlara alarak ‘en büyük başkan bizim başkan’ şeklinde slogan attılar. 
Mehmet Şahin'i telefonla arayarak ilk tebrik edenler birisi Antalya Valisi Münir Karaloğlu oldu. Ardından TOBB Başkanı Mehmet Hisarcıklıoğlu arayarak Şahin'i tebrik etti. 
İŞTE ŞAHİN'İN İLK SÖZLERİ

Seçim sonuçlarının ardından bir konuşma yaparak üyelere seslenen Şahin, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Gücümüzün yettiğince ben ve arkadaşlarımla hep birlikte çalıştınız, çok teşekkür ediyorum. Bizim sizlere olan, Alanyamıza olan sorumluluğumuz arttı. Geçen döneme göre daha iyi şeyler başaracağız. Bizde çalışma arkadaşlarımızla birlikte sorumluluğumuzun farkındayız. Başta Alanyalı Bakanımız, Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun önderliğinde Alanya Belediyemizle, Antalya Büyükşehir Belediyemizle, sivil toplum kuruluşları ile, siyasi partilerimizle ve sizlerle birlikte Alanyamıza hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hepinizden razı olsun, bu süreçte de Allah yardımcımız olsun. Herkese teşekkür ediyorum."

Şahin ve üyeler daha sonra seçim ofisinde çalan oyun havaları ile oynayarak bu zaferi kutladılar.

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2018, 08:18

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83