Otopark ve oturma bankları hizmete sunuldu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in talimatıyla, vatandaşların talepleri doğrultusunda Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’ne oturma bankları yerleştirildi.

Otopark ve oturma bankları hizmete sunuldu

 Alanya Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda kaliteli hizmet anlayışına devam ediyor. Başkan Yücel’in talimatıyla Mahmutlar Mahallesi Atatürk Caddesi’ne konulan oturma banklarının, otobüs bekleyen, pazara gelen ve yorulan vatandaşlar için çok güzel bir uygulama olduğunu belirten cadde sakinleri, Başkan Yücel’e teşekkür ettiler.

banner111

ARAÇ OTOPARKI HİZMETE GİRDİ
Belediyenin tüm bölgelerde planlanan çalışmaları dışında vatandaşlardan gelen talepleri de anında değerlendiren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar Atatürk Caddesi’ne gelen vatandaşların kullanımları için oturma bankları koydurdu. Estetik ve kent mobilyalarına uygun banklar vatandaşları memnun etti. Atatürk Caddesi üzerinde araç otoparkının da vatandaşların kullanımına sunulduğunu açıklayan Başkan Yücel, kaliteli ve sorunsuz bir kent yaşamı için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2017, 12:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83