Sahil yolu yaza hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimi Park ve Bahçeler ekipleri, Alanya’yı bahara hazırlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sahil yolu yaza hazırlanıyor
Alanya Sahil Yolu’nun Oba-Tosmur arasındaki bölümünde alt ve üst yapı çalışmalarıyla yapılan düzenleme çalışmaları tamamlanmak üzere. Önce, sulama sistemi yapılan Sahil Yolu’nda daha sonra bitki ve çiçek dikimi gerçekleştirildi. Havuz ve kaldırım düzenlemesinin ardından bu seferde kaldırımda yer alan ceplere oturma bankları monte etme çalışmaları yapıldı. Düzenleme çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “Sahil Yolu’nun Oba Tosmur arasındaki bölümde önemli çalışmalar yaptık. Alt ve üst yapı düzenlemelerinin yanı sıra, aydınlatma ve ceplere bank ve spor aletleri monte çalışmaları tamamlandı. Kısa sürede bu yol güzel bir görünüme kavuştu. Alanya’da yaşayan insanların ve turistlerin yoğun olarak kullandığı Sahil Yolu artık bir turistik kente yakışır hale getirildi. Sezonda burası insanların gece gündüz çok rahat kullandığı bir güzergah haline gelecek“ dedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2017, 10:09

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83