Tanrıseven'den tayin değerlendirmesi

Alanya Kaymakam Vekilliği görevinden İzmir Tire Kaymakamlığı görevine atanan Hasan Tanrıseven, tayiniyle ilgili bir değerlendirme yaptı.

Tanrıseven'den tayin değerlendirmesi

 Tanrıseven'in sosyal medya hesabından yaptığı değerlendirme şöyle: 

banner111
"Değerli Dostlar, 
3 Eylül 2014 tarihinde atandığım Alanya Kaymakamlığından, 1 Aralık 2016 tarihli kararname ile İzmir Tire Kaymakamlığına atanmış bulunuyorum. Alanya'da devletimizin bana ve kartal eve nakliyat rdiği görevi en iyi şekilde yapma gayreti içinde oldum. Dün de Türk-Rus Dışişleri Bakanları arasında yapılan toplantıda Alanya olarak üzerimize düşeni yapmaya çaba sarf ettik. 
Havalimanında Dışişleri Bakanımız Sn. Çavuşoğlu, "Kaymakam Bey, hemen sizi bırakmıyoruz" dedi. Antalya Valimiz ve Sayın Bakanımız ile durumu değerlendirdik. Buradaki çalışmalar, kendi özel durumumuz ve üst makamların talimatları çerçevesinde makul bir süre içinde Alanya'daki çalışmaları tamamlayarak Alanya Kaymakamlığından ayrılacağım. Önümüzdeki dönemde Tire Kaymakamı olarak Ülkemizde ve Milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğim. 
Daha kapsamlı bir değerlendirmeyi önümüzdeki günlerde yapacağım. Bana destek veren, Alanya'da yaptığımız çalışmalar için teşekkür eden ve atandığım Tire Kaymakamlığı için tebrik eden herkese teşekkür ediyorum."

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2016, 08:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83