TANRISEVEN: “GENÇLER BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”

Toplum Gönüllüleri Alanya Vakfı Kurucusu Emre Tunabayoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i makamında ziyaret etti.

TANRISEVEN: “GENÇLER BİZİM İÇİN DEĞERLİDİR”

 Ziyarette, ulusal bir vakıf olduklarını belirten Toplum Gönüllüleri Alanya Vakfı Kurucusu Emre Tunabayoğlu, Alanya’da 3 yıldan bu yana aktif olarak faaliyette olduklarını belirtti. Yönetimin Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi ve Alanya Hamdullah Emin Paşa Vakfı öğrencilerinden oluştuğunu belirten Tunabayoğlu, ” “Sen İste Yeter” adlı projemiz bu sene yapmış olduğumuz en güzel ve en büyük proje. Önümüzdeki yıllarda yapacağımız birçok proje mevcut. Bu projeleri Alanya Kaymakamı Sayın Dr. Hasan Tanrıseven’e sunmak ve destek istemek için geldik. Sayın Kaymakamımızın her zaman gençlerin yanında olduğunu biliyoruz” dedi.

banner111
KAYMAKAM TANRISEVEN “GENÇLERİMİZ VAKIF FAALİYETLERİ İÇERİSİNDE YER ALMALI”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, “Gençlerimizin Vakıf faaliyetleri içerisinde yer almasında fayda olduğunu düşünüyorum. Gençlerin bu tür faaliyetlerin sayesinde gelecekteki ufukları açık olacaktır. Gençlerimiz bizim için değerlidir. Ayrıca, insanın en güzel çağlarında bir tanesi de Üniversite yıllarıdır. Bu tür fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Yaptığınız projeleri de Kaymakamlık olarak destekliyoruz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2016, 12:00

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83