Turizmci THY'den 'Alanya-Moskova' uçuşu istiyor

ALTAV ve TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi ve ALTSO Meclis Üyesi Kerim Yılmaz, Alanya-Moskova arasında uçuş sayısının arttırılması gerektiğini söyledi.

Turizmci THY'den 'Alanya-Moskova' uçuşu istiyor

 Talebin son derece fazla olduğunu ancak THY mevcut uçuşlarının talebi karşılamadığını belirten Yılmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

banner111
"Bölgemizde Kış turizmi neden olmuyor? Aslında turistler misafirler kışın da gelmeyi çok arzu ediyor. Sadece kışın değil yazın da gelmek isteyen o kadar çok turist olduğunu biliyoruz. Alanya mıza insanlar uçak bileti pahalılığından ve çoğu yerden uçuş olmadığından 'Uçak yok' diye gelemiyor. THY'nin uçak sayısı az yetersiz biliyoruz. Gerekirse yurt içindeki uçuşların bazılarını kaldırıp o uçakları yurtdışından yoğun turist aldığımız soğuk ülkelere yönlendirmeli. Mesela yerleşik yeni Alanyalı Rusları hesaplarsak Alanya-Moskova yaz kış haftada direk birkaç uçuş olmalı diye düşünüyorum hem THY kazanır hem biz. Bölgemiz ve ülke ekonomisi için gerekirse yurt içinde otobüslerle seyahat edelim önemli olan bölgemizin ve devletimizin ekonomisi."

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2018, 11:15

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83