Ülkü Ocaklarından sert tepki

Alanya Ülkü Ocakları Başkanı Erhan Çınar, üniversite konsey seçimlerinde yenilenlerin tekrar yenileceği için provokasyon yaptıklarını söyledi

Ülkü Ocaklarından sert tepki

 'Ferman Başbuğun Fakülteler bizimdir' diyen Çınar'ın açıklaması şöyle:

banner111
"Bugünlerde yerel basında yer alan, üniversite konsey seçimleriyle ilgili haberleri samimiyetsizce karşılıyoruz.
Yarım asra yakın var olan Ülkücü Hareket, hayatımızın içinde olduğu kadar liselerde, üniversitelerde de varolmuş ve varolacaktır.
Yurdun dört bir yanındaki teşkilatlarımız aktif ve sistemli bir şekilde geleceğimiz olan öğrencilerimiz için çalışmakta, gurbete gelen kardeşlerimiz için elinden gelenin en iyisini yapmaktadır. Bunların dışında teşkilatlarımız üniversitelerde vatan hainlerine karşı da mücadele vermektedir.
Dünden bugüne "Ferman Başbuğun Fakülteler Bizimdir" felsefesiyle üniversitelerdeki teşkilatlarımız aktif olarak faaliyetler yapmaktadır. Konsey seçimleri de bunun bir örneğidir. Göreve geldiğim günden beri bölgemiz üniversitelerindeki konsey seçimlerinin takipçisi olduk, üniversitelerde aktif ve sistemli bir şekilde yapılanmak için üniversitedeki kardeşlerimize hertürlü imkanı sağlamaya çalıştık. Yeni konsey seçimlerininde takipçisi olacağız.
Sadece 15 Temmuzda değil; 1980 öncesi ve sonrası da demokrasinin bekçiliğini yapan Ülkücüler olarak, bugüne kadar bütün seçimleri demokrasi ve hukuk çerçevesinde yönettik.
Bugün kamuoyuna yapılan açıklamalar bir gafletten öte değildir. Senelerdir bölgemizdeki üniversite konsey seçimlerinde etkinliğimiz ve başarımız ortadadır.
Bugün görüyoruz ki geçmiş seçimlerde demokrasinin hezimetine uğrayıp sandıkta yenilenler, bugünde yenileceklerini anladıkları için daha seçimler başlamadan ortamı germek için provakasyon yapmaktadır. Bu kişiler seçim öncesi bahanelere saklandığı gibi konsey seçimlerinden sonra da emin olun ki bahanelere saklanmaya devam edecektir.
Ülkemizin zor bir süreçten geçtiği bugünlerde yapılan bu açıklamaları bir kez daha talihsiz bulduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu açıklamalar demokrasi ve hukuk çerçevesinde yapılacak seçimleri gölgeler ve gerginliğe yol açar.
7 Ağustostaki parti,mezhep,din ayrımı yapmadan millet olma bilincimizi tekrardan kazandığımız "Yenikapı" ruhu üzerinden siyaset yapanların bu kardeşliği bozarak samimiyetsizliklerini bir kez daha üzelerek görmüş bulunmaktayız.
Bugüne kadar üniversitelerdeki mücadelesinde hertürlü fedakarlığa katlanan Ülkücü kardeşlerimizin de hertürlü ihtiyacında yanında olduğumuz gibi; konsey seçimleri süresincede yanlarında olacağımızı ve demokratik bir seçim olması için elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı bildirmek isterim." 

Güncelleme Tarihi: 30 Eylül 2016, 18:01

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83