Yenialp'ten Alanya halkına uyarı!

Ramazan ayının başlaması ile Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp de vatandaşlara küçük esnaflar adına çağrıda bulundu.

Yenialp'ten Alanya halkına uyarı!
Alanya Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Ramazan’ın başlaması ile vatandaşlara çağrıda bulundu. Vatandaşların mübarek Ramazan Ayı’nı kutlayan Başkan Yenialp, "Vatandaşlardan isteğimiz, Ramazan ayında alışverişlerini küçük esnaftan yapsınlar. Esnafımıza hayırlı ve bereketli bir ay diliyorum. Bizlerin kazandığı bir para varsa bu para yine Alanya içerisinde kalacak ve döngü çerçevesinde tekrar Alanya'da kullanılacak. Ama insanlarımız alışverişlerini zincir marketler ve AVM'lerden yaparlarsa bu paraların hiçbirisi Alanya'da kalmaz, bu paraların Alanya'ya faydası olmaz." diye konuştu. 

'SON KULLANMA TARİHİNE DİKKAT!' 

Gıda yardım kolileri ilgili de konuşan Yenialp, "Alanya'da bulunan küçük bakkal ve marketçi arkadaşlarımız gıda yardım kolilerini oluşturmuş bulunuyorlar. Zincir marketlerin bu kolilere cazip fiyatlar vermelerine vatandaşlarımız aldanmasın. Çünkü sağlığımız da çok önemli. Zincir marketlerde yapılan kolilerde bulunan ürünlerin tarihlerine bakılırsa ne demek istediğim daha iyi anlaşılır. Ürünlerin son kullanma tarihleri ya çok yakın ya da 1-2 gün geçmiş. Halkımızdan ricamız yardım kolilerini küçük esnaflarımızdan alsınlar." şeklinde ifadelerde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2018, 11:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83