Yücel 150 araçla çıkarma yaptı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 50 araç ve 150 kişilik bir ekiple batı bölgesindeki yaylara çıkartma yaptı. Vatandaşların büyük coşkuyla karşıladığı Başkan Yücel, Eğrigöl’de konuşlandırılan şantiyeden 25 yaylaya hizmet götürüleceğini söyledi.

Yücel 150 araçla çıkarma yaptı
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 50 araç ve aralarında bölge muhtarlarının, belediye personelinin, Başkan Yardımcılarının ve vatandaşların bulunduğu 150 kişilik bir ekiple batı bölgesinde 16 yaylayı ziyaret etti. Yayla sakinlerinin büyük bir coşku ve sevinçle karşıladığı Başkan Yücel, ilk olarak Güzelbağ Mahallesi’ne bağlı Bayır Yaylası’nı ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, Bayır Yaylası sakinlerinin talep ve sorunlarını dinledi.

ÇAVUŞOĞLU’NUN MEVLİDİNE KATILDI

Başkan Yücel, ziyaretleri kapsamında Eski Türkler Belediye Başkanı Osman Çavuşoğlu’nun eşi, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Annesi merhume Fatma Çavuşoğlu’nun mevlit yemeğine katıldı.

SORUNLARI DİNLEDİ

Başkan Yücel, Bayır ziyaretinin ardından Eğrigöl’de Alanya Belediyesi’ne ait batı bölgelerine hizmet verecek şantiyede vatandaşlarla istişarelerde bulundu. Sabah saat 06.00’da başladığı ziyaretlerde Karabuynuzlar Yaylası, Çakallar Yaylası Saburlar, Türkler- Söbüçimen Yaylası, Seyrıcek, Eğrigöl (Kaynarca), Soğukpınar Yaylası, Karamanlar Yaylası, Orhan Yaylası,Çayboğazı, Gözübüyük (Sirge) Yaylası, Yenice Yaylası, Burçaklar Yaylası, Emişbeleni Yaylası, Avsallar Yaylası, Türkler Topataş, Payallar Yaylası ve Okurcalar –İnceler Yaylası’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Yücel, sorun ve talepleri dinledi.

“EĞRİGÖL’DE KURULAN ŞANTİYE YAYLALARIN HİZMETİNDE”

Eğrigöl’de Alanya Belediyesi tarafından kurulan şantiye hakkında yayla sakinlerine bilgi veren Başkan Yücel; “Ben sizler gibi yaşayan, aynı kültüre sahip sizden birsiyim. Bugün  ekiplerimizle, Başkan Yardımcılarımızla birlikle sizleri ziyaret ederek, sorunlarınızı yerinde görmek, birlikte istişare etmek ve sizlerle beraber olmak için bu geziyi düzenledik. Öncelikle içten ve samimi karşılamalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Biz Alanya Belediyesi olarak sizlerin hizmetindeyiz. Bu hizmetlerimizi en hızlı bir şekilde size ulaştırmak için Eğrigöl’de her türlü iş makinelerinin bulunduğu bir şantiye kurduk. Şantiye personelimiz ve iş makinelerimiz sizlerle buraya gelecek, sizlerle gidecek. Bütün iş makineleri ve kamyonları ile şantiye sizlerin hizmetinde. Amacımız sizlerin yol ve ulaşım gibi temel ihtiyaçlarınızı karşılamak. Yetki alanımıza girmeyen diğer konularda da ilgili kurumlarımızla görüşerek her türlü sorunlarınızı çözmek istiyoruz.” dedi.

KIZILOVA ŞENLİĞİ’NDE YÜCEL’E SEVGİ GÖSTERİSİ

Alanya Belediyesi Başkanı Adem Murat Yücel batı bölgesindeki ziyaretlerinin ardından yaklaşık 120 kilometrelik alanda doğu yaylalarını ziyaret ederek, Gümüşkavak Kızılova Yayla Şenliği’ne katıldı. Şenlik alanında vatandaşların fotoğraf çektirmek için yarıştığı Başkan Yücel’e, bölgeye verdiği hizmetler için Gümüşkavak Muhtarı Yücel Sezer ve şenlik alanını dolduran vatandaşlar teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2017, 09:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83