Yücel, Koçdavut Yolu'na el attı

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya ve Gazipaşa halkı tarafından kullanılan, yaylalara ve Konya’ya ulaşımı sağlayan Koçdavut Yolu'nun tamamının standartlarının yükseltilmesi için harekete geçti.

Yücel, Koçdavut Yolu'na el attı

 Çalışmalar kapsamında 20 kilometrelik Koçdavut yolu asfalt için hazır hale getirildi.    

banner111
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya ve Gazipaşa halkı tarafından kullanılan, yayalara ve Konya’ya ulaşımı sağlayan Koçodavut ile Çamlıca Yaylası yolunda sürdürülen iyileştirme ve genişletme çalışmalarını denetledi. Çamlıca Yaylası ve Koçdavut yolunda incelemelerde bulunan Başkan Yücel, ilgililerden bilgi aldı.
ÇAMLICA YAYLASI’NDA 5 KM, KOÇADAVUT YAYLASINDA 20 KM YOLASFALT İÇİN HAZIR
Çamlıca yaylası’nda5 kilometrelik yol ve 20 kilometrelik Koçdavut yolunda asfalt öncesi çalışmaların sonuna gelindiğini belirten Başkan Yücel, önümüzdeki günlere hızlı bir şekilde asfaltlamaya geçileceğini açıkladı. Başkan Yücel, “ Şu an Koçdavutve  Çamlıca Yaylası yolunda çok ciddi bir iyileştirme çalışmamız var. Her iki yolda hem Alanya hem de Gazipaşa halkı için yayalara ve Konya’ya ulaşımı sağlayan en eski yayla yolumuz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı bu yolun standartlarını yükselterek en kısa zamanda hizmete sunacağız”. dedi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Eylül 2018, 10:54

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83