Yücel için Alanya’dan 15 otobüs kaldırıldı

MHP'nin bugün Ankara'da gerçekleştireceği belediye başkan adayları tanıtım toplantısında Adem Murat Yücel’i yalnız bırakmayan MHP Alanya İlçe Teşkilatı Alanya’dan Yücel için 15 otobüs kaldırdı.

Yücel için Alanya’dan 15 otobüs kaldırıldı


Bugün saat 13.00’da Ankara Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan belediye başkan adayları tanıtım toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Alanya Belediye Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Adayı Yücel’i tanıtacak. Ankara’da Yücel’i yalnız bırakmayan MHP Alanya İlçe Teşkilatı ve Alanyalı partililer Yücel olarak kaldırılan 15 otobüsle dün gece Ankara’ya hareket etti.


15 OTOBÜSLE ALANYA’DAN ANKARA ÇIKARMASI

banner111

Yücel'i Ankara'da yalnız bırakmayan MHP İlçe Teşkilatı, 15 otobüsle Ankara'ya hareket etti. Konuya ilişkin bir açıklama yapan MHP İlçe Başkanı Türkdoğan,  "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyin teşrifleriyle, 24 Ocak Perşembe günü Ankara Kapalı Spor Salonu'nda MHP belediye başkan adayları tanıtım toplantısı gerçekleştirilecektir. Alanya Belediye Başkan Adayımız Sayın Adem Murat Yücel Bey’in de takdim edileceği bu tanıtım toplantısına bizlerde MHP İlçe teşilatı ve Alanyalı vatandaşlar olarak katılacağız.Milliyetçi Hareket Parti'mizin aday toplantısında sayın belediye başkan adayımız ve belediye başkanımız Adem Murat Yücel bey ile birlikte katılacağız. Alanya'mızı en kalabalık ve en güçlü bir şekilde Ankara'da temsil edeceğiz inşallah. Milliyetçi Hareket Parti'miz 'Cumhur İttifakı, Millet Aklı' sloganıyla ülkemizin ve milletimizin bekası için çıkmış olduğu bu kutlu yolda inşallah hem Alanya'mızda, hem Antalya'mızda hem de Türkiye genelinde Cumhur İttifakı'nın zaferiyle taçlandıracağımız bir seçim süreci yaşayacaktır" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2019, 10:13

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83