Adin’den yıldızlar geçti

Yeni tesisinde 2. sezonunu tamamlayan Adin Beach Hotel, açıldığı günden bu yana sektörün öncü oteli olmaya deva ediyor.

Adin’den yıldızlar geçti
Gerek hizmet kalemlerinde, gerekse sektöre getirdiği yeniliklerle alternatif turizm sektörünün amiral gemisi bir marka haline gelen Adin Beach Hotel,  çözüm ortaklarıyla birlikte yaptığı kapanış galasıyla bir yeniliğe daha imza attı. 
Adin Beach Hotel,  Yıldızlar Gecesi olarak isimlendirdiği kapanış galasına sezon boyu birlikte çalıştıkları önemli turizm acentelerini davet ederek özel bir gece düzenledi. 29 Ekim tarihinde düzenlenen gece Adin Hotel adına sezonun kapanış galası olduğu kadar bir Cumhuriyet resepsiyonu anlamı da taşıyordu. 

Şık ve İyi Planlanmış Bir Gece

Akşam 18.30 sularında başlayan gala, Adin Hotel’in meşhur iskelesinde gerçekleşti. Bir ışık ve şıklık resitaline dönen gecede Adin Hotel yönetimi misafirlerini iskelenin girişinde karşıladı. Burada misafirleri ile bir de hatıra fotoğrafı çektiren Adin Hotel yöneticileri  misafirlerini masalarına uğurladı. Soğuk içecek ve mezeler, ara sıcak ve ana yemekten oluşan geniş bir menü geceye lezzet katarken, galanın müzik seçimlerinden, oturum planına, şık masa ve sandalye düzeninden iyi programlanmış gösterilere kadar en küçük detaylarına kadar iyi ve özenle planlanmış bir gece olduğunu gösterdi. 
Yapılan sunumun ardından Adin Hotel adına ilk konuşmayı Satış ve Pazarlama Müdürü Alparslan Topçu yaptı. Topçu yaptığı açıklamada sezonun her şeye rağmen başarılı olarak geçtiğini, bu başarı da  acentelerin önemli bir payı olduğunu belirtmesinin ardından diğer konuşmacılar sahneye çıktı. 


Hem Cumhuriyet Coşkusu Hem Sezon Finali 

Adin Beach Hotel Genel Müdürü Selim Soylu galada yaptığı konuşmada bir yandan teşekkür ederken diğer taraftan misafirlerin bayramını kutladı. Sözlerine Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını anarak ve bu çerçeve de Cumhuriyet Bayramını kutlayarak başlayan Soylu sözlerine şu şekilde devam etti “ 2016 tüm turizm işbirlikleri ve iştirakleri için zordu. Bizde bu zorluktan payımıza düşeni aldık. Lakin gerek değerli dostlarımızın çabası, gerekse doğru işbirlikleri ve de yatırımcılarımız Sayın Hasan Uysal, Hüseyin Uysal ufukları ve ekibimizin çalışkanlığı ile sezonu iyi bir noktada tamamlıyoruz. Ben buradan başta misafirlerimiz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Selim Soylu’nun ardından ise kürsüye Uysal A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Uysal çıktı. Hasan Uysal, çalışmanın başarıdaki payına değinmesinin ardından Adin Hotel’in kurulma kararını nasıl aldıklarından ve geçtiğimiz süre içerisinde yaşanılan olumsuzluklara rağmen bu gün Adin Beach markasının  2 yıldır sektöre öncülük eden bir konumda olduğuna değindi. 

Bu Sadece Başlangıç 

Gecenin son bölümünde ise misafirler sahneye tek tek çağırılarak kendilerine plaket ve hediyeleri takdim edildi. Davetliler yaptıkları konuşmalarda ağırlıklı olarak Adin Hotel ile çalışmanın ne kadar sağlıklı ve güven verici olduğundan, Adin Hotel’in yönlendirilen hiçbir misafirden sonra kendilerini misafire karşı mahçup etmediklerine değindiler ve Adin Hotel’e teşekkür ettiler. 
Havai fişek gösteri ve su şovlarıyla son bulan gecenin ardından davetliler tatillerine devam ettiler. Bundan sonra gelenekselleşecek olan Yıldızlar Gecesi galasının önümüz sezonda ne gibi sürpriz ve şovların olacağı şimdiden merak konusu.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2016, 08:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83