ALMAN ÖĞRENCİLERE ÖĞÜT

Özel Hamdullah Emin Paşa (ÖHEP) Okullarının, Öğrenci Değişim Programı kapsamında Alanya’ya ziyarete gelen yabancı öğrenciler, Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’i ziyaret ettiler.

ALMAN ÖĞRENCİLERE ÖĞÜT

 Ziyarette, Özel Hamdullah Emin Paşa Okulları Halkla İlişkiler Uzmanı Nagehan Taşönü, Öğrenci Değişim Programı kapsamında Almanya Raswaden Belediyesi Gençlik Birim Merkezi öğrencilerini Kaymakam Tanrıseven ile tanıştırdı. Öğrenci Rehberi Nedim Tuyun Öğrencilerin 2 hafta süre ile Alanya’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdiklerini söyledi. Rehber Tuyun, Öğrencilere karşı göstermiş olduğu sıcak ilgiden dolayı da Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür etti.

banner111
“ALANYA GÜVEN VE HUZUR DOLU BİR ŞEHİR”

Öğrencilerle tek tek ilgilenerek sohbet eden Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Öğrenci Değişim Programlarının, öğrencilerin bilgi, görgü ve ufkunu genişletmesi adına büyük bir önem arz ettiğini söyledi. Öğrencilerden, memleketlerine döndükleri zaman Alanya'nın güzelliklerini ve tarihi dokusunu dostlarına anlatmalarını isteyen Kaymakam Tanrıseven, Alanya halkının hoşgörülü ve yabancıya karşı nazik olduğunu belirtti. Alanya’ya her yıl 3 milyonu üzerinde turist geldiğini ve 37 binin üzerinde yabancının Alanya’da yerleşik olarak yaşadığını söyleyen Kaymakam Tanrıseven, öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. Öğrencilere Türkiye'nin idari yapısını ve Kaymakamın yetkilerini anlatan Kaymakam Tanrıseven Alanya’nın huzur ve güven dolu bir kent olduğunu belirtti. 

ALMAN ÖĞRENCİLER “ALANYA RÜYA GİBİ BİR KENT”

Öğrencilere, Alanya ile ilgili bir şikayetlerinin olup olmadığını da soran Kaymakam Tanrıseven’e öğrenciler, “Alanya harika bir kent, Alanya’ya bayıldık adeta rüya gibi bir kent” cevabını verdiler. “Buradaki gördüğünüz güzellikleri ve güven ortamını ailelerinize, dostlarınıza anlatınız. Onları Alanya’ya davet ediniz ”dedi.

Öğrenci Değişim Programı kapsamında Alanya’ya gelen yabancı öğrenciler de Alanya’yı çok mükemmel bir şehir olarak değerlendirerek memnuniyetlerini dile getirdiler. Öğrenciler göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e teşekkür ettiler.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2016, 16:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83