"ALTSO ve Başkan Şahin'i takdir ediyorum"

Danimarka Parlamentosu Türk kökenli eski Milletvekili Hüseyin Araç, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Ziyarette, iş adamları Durmuş Özgen, Erhan Doğan, Mustafa Toksöz de yer aldı.

"ALTSO ve Başkan Şahin'i takdir ediyorum"
Turizm konusunun ele alındığı ziyarette Başkan Şahin, ziyaretinden dolayı Vekil Araç’a teşekkür etti. ALTSO Yönetim Kurulu faaliyetleri konusunda Araç’a bilgiler aktaran Başkan Şahin, Rusya ile yaşanan olumlu sürecin turizme önemli katkısının olacağını söyledi. ALTSO’da gerçekleştirilen Dünya Rus Medya Konferansı konusunda da Vekil Araç’la görüş alışverişinde bulunan Başkan Şahin, bu tür organizasyonları diğer ülkelere de yaymanın önemine dikkat çekti.

Danimarka Parlamentosu Türk kökenli eski Milletvekili Hüseyin Araç ise Başkan Şahin’in çalışmalarını içeren kitapçığı inceledikten sonra , “Bir ticaret ve sanayi odasının bu kadar aktif ve başarılı çalışmalar yürütmesi takdire değer. Ben genç ve dinamik ALTSO Başkanını tebrik ediyorum. Kendisini ve ekibine de başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 12:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83