ANFAŞ'A ALANYA HOTED DAMGASI

Kat hizmetleri personeli yarıştı HOTED Alanya, “27. Anfaş Hotel Equipment Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı”na düzenlediği 4.Housekeepıng Olimpiyatları’yla damga vurdu.

ANFAŞ'A ALANYA HOTED DAMGASI

 Türkiye'nin ve dünyanın sayılı markalarının katılım gösterdiği fuara, Alanya`dan Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Alanya da katıldı. HOTED Alanya tarafından housekeepıng (kat hizmetleri) camiasının buluşma noktası olarak gösterilen fuara, sektör çalışanları, housekeepıng camiasının mensupları, turizmciler ve TRT başta olmak üzere çok sayıda basın mensubu büyük ilgi gösterdi. HOTED Alanya yönetimi ve üyeleri, yılın en önemli tanıtım ve inovasyon ayağında, tam kadro yerlerini alırken, bu yıl 4. kez düzenlenen Housekeepıng Olimpiyatları katılımcılardan büyük ilgi gördü. 

banner111
TÜRKİYE GENELİNDEN DEV KATILIM 

Ülke genelinde yeni açılan housekeepıng derneklerinin de katılarak destek verdiği olimpiyatlara otel olarak, Alanya`dan Lonicera World Otel, Orange County Resort Hotel ile Ümit Altay Uygulama Oteli katıldı. HOTED Alanya Onursal Başkanı ve Başdanışman Hakan Halit Yeni, olimpiyatın önemini belirten kısa bir açıklama yaptı. Türkiye’nin en büyük ve en çok ziyaret edilen uluslararası fuarında neonlara Alanya ve housekeepıng ismini yazdırarak, housekeepıng camiasını en üst seviyede temsil etmekten ve 4. kez housekeepıng olimpiyatları düzenlemekten onur duyduklarını söyledi. 

'PERFORMANSIMIZ 2016'DA ARTACAK' 

“Housekeepıng camiasının yüzü olmaya, camiayı bu ve benzer platformlarda en üst seviyeden temsil etmeye devam edeceğiz” diyen Yeni, “Değişen ve gelişen teknolojilerden yararlanmak, camiamız adına farkındalık yaratmak, mesleğin renkli yüzünü sergileyerek tercih edilirliği artırma adına bu tür etkinlikleri önemsiyoruz. Derneğimiz, mesleğimiz adına, turizm adına, housekeepıng camiası adına hassasiyetle çalışmalarına devam edecek” dedi. Dernek Başkanı Tarık Saylar ise eğitim, etkinlik ve bu tür organizasyonlara 2016 yılında ağırlık vereceklerini kaydetti. Saylar, ayrıca olimpiyatlara katılan başta okullar ve oteller olmak üzere, destek verip, katkı sağlayan herkese teşekkür etti. 

YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLER 

Bu yıl 4.’sü düzenlenen, oldukça eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olan olimpiyatlarda, yarışmacılar hızlı ve standartlara uygun yatak yapımı, towel origami (havluyla hayvan figürleri oluşturma), elektrikli süpürge ile hızlı süpürme, hızlı mopla süpürme, basket atma, mumya adam olmak üzere 6 kategoride yarışarak hünerlerini sergilediler. Yarışmalar sonunda oteller kategorisinde Ümit Altay Uygulama Oteli 1., Lonicera World Otel 2., Magic Life Otel ise 3. olup dereceye girdi. Turizm okullarının yarıştığı fuarda, okullar kategorisinde 1.'liği Van Evliya Celebi Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, 2.'liği Manavgat Şule Muzaffer, 3.'lüğü ise Afyon Emir Murat Özdilek Anadolu Lisesi kazandı. Dereceye giren yarışmacılara ödüllerini jüri üyeleri verdi. HOTED Alanya`ya ve olimpiyatlara destek veren ana sponsor Tolkar, Sabah Yatakları, Deniz Kimya, BDY Makine, Kevser Üniforma, Candan Temizlik yetkililerine ve fuar direktörü Arzu Yungul’a teşekkür plaketleri takdim edildi.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 12:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83