En çapkın 10 plaj listesinde Alanya'da var

Online tanışma uygulaması, sahil şeridinde elde ettiği verilere göre, Türkiye'de çapkınların en gözde plajı Antalya Konyaaltı Plajı oldu.

En çapkın 10 plaj listesinde Alanya'da var
happn'ın açıkladığı en çapkın plajlar listesi bu yaz aşkı bulmak isteyenlere yeni fırsatlar sunuyor.

Yaz deyince ilk akla gelen deniz, kum, güneş ve tabi bir de bu ortamın olmazsa olmazı aşk. Yaz boyu denize girip bedenen ve ruhen arınıp dinleniyoruz ama bazılarımız için yazın bambaşka bir anlamı var, tabi ki yaz aşkları…

Yollarınızın kesiştiği insanlarla buluşmanızı sağlayan tanışma uygulaması happn, havaların ısınmasıyla birlikte dolup taşan plajlarda ruh eşini arayanların faydalanabileceği bir liste hazırladı. happn, uygulamanın plajlarda kullanım oranlarına bakarak en çapkın plajlar listesini açıkladı. Buna göre, Türkiye'de en çok "Crush" olunan, yani kullanıcıların karşılıklı birbirini beğendiği plaj Antalya'nın Konyaaltı Plajı oldu.

Konyaaltı Plajı'nı Bodrum'un ünlü sahillerinden Gümbet Plajı takip ederken, Kuşadası'nın çok bilinen plajı Kadınlar Denizi listeye üçüncü sıradan girdi.

İstanbulluların uğrak yeri haline gelen İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme'nin en uzun plajlarından Ilıca ise çapkınlıkta dördüncü oldu. Çeşme'yi Kemer Plajı takip ederken, onu sırasıyla Alanya'da Kleopatra Plajı, Fethiye'de Ölüdeniz Plajı ve Side'de Halk Plajı takip etti. Listenin sonunda ise sırasıyla Ayvalık'ta Sarımsaklı Plajı ve Urla'da Kum Denizi Plajı yer alıyor.

Listede yerli ve yabancı turistlerin yoğun talep gösterdiği, Akdeniz'in incisi Antalya ilinden 4 plaj yer aldı.

İşte happn kullanıcılarının en çok birbirlerini karşılıklı beğendiği plajların listesi:

Antalya - Konyaaltı Plajı

Bodrum - Gümbet Plajı

Kuşadası - Kadınlar Denizi

Çeşme - Ilıca Plajı

Kemer - Kemer Plajı

Alanya - Kleopatra Plajı

Fethiye - Ölüdeniz Plajı

Side - Halk Plajı

Ayvalık - Sarımsaklı Plajı

Urla - Kum Denizi Plajı

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2018, 18:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83