İLK ADIM TEZ TOUR'DAN

Rusya'nın Türkiye'ye dönük yaptırımları kaldırma kararının ardından ilk hamle Tez Tour'dan geldi. Tez Tour, altı ay süren yasağın ardından, Türkiye’ye ilk turlarını satmaya başladı.

İLK ADIM TEZ TOUR'DAN

 Lenta.ru sitesinin haberine göre, Tez Tour Halkla İlişkiler Müdürü Larisa Ahanova, tur satışları kapsamında Türkiye'ye ilk uçuşun yarın (2 Temmuz) gerçekleşmesinin planlandığını söyledi.

banner111
TARİFELİ SEFERLE BAŞLAYACAK, TEMMUZ SONUNDA FİYATLARI DÜŞÜRECEK

Ahanova'nın verdiği bilgiye göre, uçuşlar ilk etapta Aeroflot'un tarifeli seferleri üzerinden gerçekleştirilecek. Bir haftalık 2 kişilik tatil için 90 bin rubleden (4 bin lira) başlayan tur paketi kapsamına, uçak biletleri ve üç yıldızlı otellerde 'her şey dahil' konaklama girecek. 

Ahanova'nın açıklamasına göre, 27 Temmuz'dan itibaren ise Kemer'e dönük tur fiyatları 2 kişi için 58 bin rubleye (2 bin 600 lira) kadar düşecek. 

Ahonova ayrıca, 5 yıldızlı bir otelde her şey dahil tatil paketinin ise kişi başı yaklaşık 60 bin ruble (2 bin 700 lira) olacağını ifade etti. Rusya Tur Operatörleri Birliği ATOR Başkanı Maya Lomidze, her şey dahil sistemiyle Türkiye’de kişi başı bir haftalık tatilin 30 bin ruble civarında olacağını söylemiş; Türkiye’de durumun zor olduğunu, bu sebeple otellerin fiyatları düşürmek zorunda olduklarını kaydetmişti. 

'CHARTER UÇUŞLARI HER AN BAŞLAYABİLİR'

Öte yandan, Ahanova, Rusya Federal Havacılık Ajansı'ndan (Rosaviatsiya) izin çıkmasının hemen ardından charter uçuşlarının başlayabileceğini ifade etti. ''Henüz bize bildirilmiş net bir tarih yok'' diyen Ahanova, ''Ancak gelişmelerin hızına bakarsak charter uçuşlarının da her an başlayabileceğini söyleyebiliriz.'' şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2016, 12:25

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83