İlk Rus Charter'a Yücel yorumu

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'ya Rusya'dan gelen ilk charter seferinin bölge için güzel bir gelişme olduğunu belirtti.

İlk Rus Charter'a Yücel yorumu
Moskova'dan kalkan Royal Flight havayolu şirketine ait boeing 737-800 tipi uçak 189 yolcusuyla Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na indi. Rusya’dan uçak dahil paket tur satın alarak Alanya’ya gelen sezonun ilk Rus turist kafilesini Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, TAV Gazipaşa İşletme Koordinatörü Cengiz Aşıklı, Gazipaşa Havalimanı Müdürü Ömer Sözener, ALTİD Başkanı Burhan Sili ve ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu karşıladı.

SU TAKI VE ÇİLEKLERLE KARŞILANDILAR

Alanya-Gazipaşa Havalimanı'na Rusya'dan sezonun ilk charter seferi düzenlenirken misafirler geleneksel havacılık seremonisi "su takı" ile karşılandı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat ve karşılama komitesi turistlere karanfil, çilek, Rusça tanıtım materyalleri ve çeşitli hediyeler takdim etti. Tamamı Coral Travel ve Sunmar Tour’un yolcularından oluşan 189 kişilik misafir grubunun tercihleri Alanya bölgesindeki oteller oldu.

YÜCEL: “KAPASİTENİN YÜZDE 10’UNU GZP ALACAK”

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya'ya Rusya'dan gelen ilk charter seferinin bölge için güzel bir gelişme olduğunu belirtirken şunları söyledi; “Geçen hafta Pogeda, şimdi de Coral indi. Hem de Coral haftanın her günü karşılıklı seferler yapacak. Mayısın ortalarından sonra da uçuşları günde 2'ye çıkaracaklarını taahhüt ettiler. Biz her zaman sezonun dolu dolu geçeceğini söylüyor ve taahhüt ediyorduk. Daha iyi olacağını söylüyorduk. Söylemeye de devam ediyoruz. Bu gerek bizlerin gerekse de Bakan Çavuşoğlu'nun, burada bulunan sivil toplum örgütlerinin çabalarıyla birlikte sürekli güven tazeliyoruz. Türkiye'ye ayırdıkları turist kapasitesinin neredeyse yüzde 10'unu GZP alacak. Bu her şeyden daha güzel."

Sezonun ilk charter uçağındaki Rus turistler karşılama törenin ardından otobüslerle kalacakları otellere hareket etti.

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2017, 13:40

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner97

banner82

banner83